Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜανού Γκαρσία - Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη

Μανού Γκαρσία – Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη

Στην πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας του προχώρησε ο Άρης, με τον Μανού Γκαρσία.
Έκανε τους οπαδούς της Χιχόν να πανηγυρίζουν τα εντυπωσιακά του γκολ. Σήκωνε στο πόδι τους φιλάθλους της ολλανδικής Μπρέντα με τις περίτεχνες ενέργειες του. Σκόραρε ακόμα και στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Σίτι.

Τώρα ο Μανού Γκαρσία ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τους φίλους του Άρη.

Ο 24χρονος Ισπανός επιθετικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους κίτρινους και αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, που έδωσε 4 εκατ. ευρώ στην Σπόρτινγκ Χιχόν για να τον αποκτήσει.

Ο Γκαρσία με θητεία σε Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία και Ολλανδία αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην Χιχόν και ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.

Σε τροχιά ανεξαρτητοποίησης το επαγγελματικό ποδόσφαιρο
Σε τροχιά ανεξαρτητοποίησης έχει μπει οριστικά και αμετάκλητα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το γιατί εξηγήθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

«Δηλαδή αυτή η επιτροπή που αποφασίζει για τόσο σημαντικά ζητήματα σήμερα απαρτίζεται από δεκατρία μέλη. Πέντε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ανάμεσα τους εμένα που εκπροσωπώ τις ομάδες της Super League. Και από και εκεί πέρα: Έναν που θα έπρεπε να είναι αυτή την ώρα σε αστυνομικό τμήμα και να δουλεύει αντί να παριστάνει τον Πρόεδρο της Super League 2. Δύο απο τον ΠΣΑΠΠ, τέσσερις απίθανους από τις τοπικές ΕΠΣ και εσένα κ. Μπαλτάκο. Δηλαδή οι οκτώ άσχετοι ή βαλτοί, αποφασίζετε για τα εκατομμύρια που βάζουμε εμείς στη SuperLeague! Και νομίζετε ότι αυτό θα συνεχιστεί…», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με αυτή την αποστροφή του λόγου του ο Βαγγέλης Μαρινακης, ως πρόεδρος της Super League 1, απάντησε στον Τάκη Μπαλτακο, στην επιτροπή επαγγελματικου ποδοσφαίρου, για όλες τις αποφάσεις ερήμην των ΠΑΕ της πρώτης κατηγορίας. Εν ολίγοις για όλα τα πραξικοπήματα που έχει προλάβει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η διοίκηση Μπαλτάκου.

Με βραδινές προπονήσεις συνεχίζει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα, για τον προκριματικό γύρο του Champions League.

Σήμερα και αύριο οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν ξανά βράδυ καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει οι ποδοσφαιριστές του να αποφύγουν τον καύσωνα αλλά και να προσαρμοστούν στις συνθήκες που θα επικρατούν την Τετάρτη στο Καραϊσκάκης.

Ο Ζινκερνάγκελ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο ισχίο και είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Μακάμπι.

Στον ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και παίκτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Λευτέρη Λύρατζη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αντιθέτως αμφίβολος για τη ρεβάνς της Πέμπτης παραμένει ο τραυματίας Βιεϊρίνια.

πηγή MEGA

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα