Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜακεδονικός Νεάπολης: "Φυτώριο" του επαγγελματικού ποδοσφαίρου τα τμήματα υποδομής - Επτά "πράσινοι"...

Μακεδονικός Νεάπολης: “Φυτώριο” του επαγγελματικού ποδοσφαίρου τα τμήματα υποδομής – Επτά “πράσινοι” στην SL1

Σε “φυτώριο” της SL1 έχουν μετατραπεί τα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού Νεάπολης καθώς την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο εφτά νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν μεταγραφεί σε ομάδες της πρώτης Εθνικής κατηγορίας.

Ακριβέστερα τα τμήματα υποδομής του ιστορικού συλλόγου της Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης φαίνεται πως έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο τους τα τελευταία χρόνια καθώς ποδοσφαιριστές που ανδρώθηκαν σε αυτά κατά την αγωνιστική περίοδο 2024-25 πήραν μεταγραφή σε ΠΑΕ της SL1. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση των “πρασίνων” η εξέλιξη αυτή ωφελείται στην οργάνωσή των τμημάτων υποδομής σε συνδυασμό με τις άρτιες εγκαταστάσεις του συλλόγου, στις οποίες οι νέοι αθλητές διδάσκονται εκτός από το ίδιο το άθλημα και τις αξίες της ζωής.

Αναλυτικότερα οι νεαροί “πράσινοι που μεταγράφηκαν σε ομάδες της πρώτης Εθνικής κατηγορίας της Ελλάδας είναι οι ακόλουθοι:

  • Προκόπης Πετρίδης στην Κ15 της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς
  • Γιάννης Νικολαΐδης στην Κ13 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
  • Κωνσταντίνος Λασκάκης στην Κ10 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
  • Κωνσταντίνος Κορώνης στην Κ15 της ΠΑΕ Πανσερραϊκός
  • Στυλιανός Μαύρος στην Κ19 της ΠΑΕ Παναιτωλικός
  • Κυριάκος Σαχινίδης στην Κ17 της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης
  • Ιορδάνης Χωλίδης στην Κ17 της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Παράλληλα εκτός από αυτούς υπάρχουν και ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Νεάπολης. Ο λόγος για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Σαββίδη καο τον 20χρονο αμυντικό Τάσο Παντζαρτζίδη. Τέλος, το φετινό καλοκαίρι οχτώ ποδοσφαιριστές της περσινής Κ17 πήραν προαγωγή στην Κ19 του συλλόγου που θα συμμετάσχει στον Α’ όμιλο της SL 2. Αυτοί είναι οι Θεόδωρος Αγγοπιάν, Χρυσόστομος Σταμάτης (από την Κ16), Μάριος Καλτσάς, Οδυσσέας Τσιριμώκος, Αθανάσιος Φιλιππίδης, Παναγιώτης Μαρνέρης, Θανάσης Χατζηαγόρου, Διονύσης Καισίδης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα