Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜακεδονικός Νεάπολης: Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία ο Στέλιος Μαλεζάς

Μακεδονικός Νεάπολης: Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία ο Στέλιος Μαλεζάς

Με τον κ. Στέλιο Μαλεζά στην θέση του προπονητή θα πορευθεί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην SL2 η ομάδα του Μακεδονικού Νεάπολης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Μακεδονικός Νεάπολης γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας και πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Επισημένεται ότι ο 39χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης στις 3 Σεπτεμβρίου, με στόχο να τους οδηγήσει στην ασφάλεια των play-off, στόχος που εκπληρώθηκε με επιτυχία με την ομάδα της Νεάπολης να εξασφαλίζει μάλιστα την τρίτη θέση και υψηλότερη που έχει λάβει στα Εθνικά πρωταθλήματα από την σεζόν 1985/86! Μάλιστα, ο Στέλιος Μαλεζάς ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του και τους αρχηγούς των ομάδων του ομίλου ως ο «Καλύτερος Προπονητής στον Α Όμιλο».

Αναλυτικότερα σε σύνολο 31 αγώνων με τον Μακεδονικό, ο κ. Μαλεζάς κατέγραψε 9 νίκες, 13 ισοπαλίες και 9 ήττες, συμπεριλαμβανομένου και του αποκλεισμού από το Αιγάλεω στο Κύπελλο Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του απόπειρα σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας ανδρών μετά την θητεία του στην Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα