Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜάντζιος: «Ο Άρης σταδιακά θα βελτιώνεται»

Μάντζιος: «Ο Άρης σταδιακά θα βελτιώνεται»

Στην επιστροφή του στον Άρη ο Άκης Μάντζιος, μίλησε για τους στόχους της, αλλά και για την βελτίωση της εικόνας της, ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Αρχικά, δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στον Άρη, τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση της συγκεκριμένης ομάδας.

«Στον Άρη δεν μπορείς να αρνηθείς πράγματα. Είναι μεγάλη ομάδα, με στόχους», είπε συγκεκριμένα. Και πρόσθεσε: «Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και αναλύσαμε κάποια πράγματα, που πρέπει να γίνουν για να διορθωθεί η κατάσταση. Νομίζω ότι αυτά θα γίνουν, ώστε σταδιακά να αρχίσει η ομάδα να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο».

Όσο για τα χαρακτηριστικά της ομάδας που βρήκε, απάντησε: «Πρόκειται για μια νέα ομάδα, με πολλά νέα σε ηλικία παιδιά. Μια ομάδα, οι παίκτες της οποίας θέλουν τον χρόνο τους για να μάθουν ο ένας τον άλλον στα αποδυτήρια. Το θετικό στοιχείο είναι ότι πρόκειται για παίκτες που έχουν καλούς χαρακτήρες κι αυτό διαμορφώνει θετικό κλίμα στα αποδυτήρια».

Ερωτώμενος για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο συνεργάστηκε πριν λίγους μήνες, κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής σεζόν και τον βρίσκει μπροστά του στην επιστροφή του στον Άρη, απάντησε:

«Ο Αστέρας είναι μια σοβαρή ομάδα. Είναι διαφορετική σε σχέση με την περασμένη σεζόν, που είχε προβλήματα από την αρχή της προετοιμασίας. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Το κυριότερο, όμως, είναι να είμαστε εμείς όπως πρέπει. Μόνο έτσι θα έχουμε απαιτήσεις από τον αγώνα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα