Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜάντζιος: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο του Άρη και του ζητάμε συγγνώμη»

Μάντζιος: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο του Άρη και του ζητάμε συγγνώμη»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Άρη έπειτα από την ολοκλήρωση του – επεισοδιακού – ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο 52άχρονος τεχνικός δεν λησμόνησε τη βαριά ήττα που είχε γνωρίσει η ομάδα του την περασμένη αγωνιστική (0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης») και τη συντρόφευσε στην προετοιμασία όλη την εβδομάδα.«Προερχόμασταν από μία βαριά ήττα. Μέσα στην εβδομάδα δουλέψαμε να έχουμε θετική σκέψη, να αφήσουμε πίσω μας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν τεράστια προσπάθεια» είπε στην αρχική τοποθέτησή του ο Μάντζιος και προσέθεσε: «Θεωρώ πως η νίκη μας σήμερα ήταν δίκαιη, βγάλαμε χαρακτήρα, αντιδράσαμε και ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.Το αποτέλεσμα είναι αφιερωμένο στον κόσμο του Άρη». Και κατέληξε ο τεχνικός του Άρη: «Η σημερινή μας εικόνα είναι η συνηθισμένη, ασυνήθιστη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα.Ελπίζω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Πήραμε τρεις βαθμούς και προχωράμε, έχουμε αγώνα Κυπέλλου μπροστά μας (σ.σ. ενάντια στον ΟΦΗ)».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα