Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛυκογιάννης: «Θα κάνουμε ωραία πράγματα φέτος»

Λυκογιάννης: «Θα κάνουμε ωραία πράγματα φέτος»

Το πρώτο του διπλό τη φετινή σεζόν πήρε ο ΠΑΟΚ mateco, που κέρδισε 70-75 το Λαύριο για την 3η αγωνιστική της Basket League. Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο κόουτς του Δικεφάλου, Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας για τη σπουδαία νίκη, αλλά και τους Χρήστο Σαλούστρο και Τζέιλεν Ράιλι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το μήνυμα εστάλη από το ματς με το Περιστέρι. Χάσαμε τότε στις λεπτομέρειες από μια πολύ δυνατή ομάδα. Κάναμε μια σημαντική νίκη σε ένα ντέρμπι με το «πρέπει» της νίκης, με τη Σάσαρι μας έδωσε την ψυχολογία και σήμερα ήταν ένα δυνατό τεστ αν σε δύσκολες συνθήκες θα μπορούμε να αντέξουμε κυρίως στο ενεργειακό επίπεδο.

Έχουμε όμως ενέργεια λόγω των ηλικιών μας, έχουμε κάποιες προσωπικότητες που βγαίνουν μπροστά. Έχουμε και πολλές αδυναμίες, να μείνουμε ταπεινοί, θα δείξουμε ωραία πράγματα φέτος. Πιστεύω έχουμε μια αξιόλογη ομάδα».

Για τον Ράιλι και τα καθοριστικά του σουτ:

«Το Λαύριο μας έδωσε το σουτ. Ο Ράιλι είναι προσωπικότητα. Όταν είναι καταστροφικός πρέπει να τον ενισχύεις. Σε πολλά δεν ξεκίνησε καλά, όταν βρει ένα σουτ όμως θα πάρει το ματς πάνω του. Θα τον υποστηρίξω στις κακές του επιλογές και μέρες, όπως στο Περιστέρι και στον Άρη. Κάνει πολλά ακόμα πράγματα στο γήπεδο που δεν τα βλέπει ο κόσμος».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα