Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου : “Υπάρχει ενα σύστημα υπέρ του Ολυμπιακού…”

Λουτσέσκου : “Υπάρχει ενα σύστημα υπέρ του Ολυμπιακού…”

O Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε συνέντευξη στη Ρουμανία, με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας από τον Έντι Ιορντανέσκου και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα.

«Με τον ΠΑΟΚ έχουμε μόλις μια ήττα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν στο Europa Conference League και δεν είχε τίμημα καθώς μετά κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο για την νέα σεζόν, το μέλλον διαγράφεται λαμπρό» είπε για την πορεία του ΠΑΟΚ, που έχει φτάσει στα προημιτελικά του Europa Conference League.

O έμπειρος τεχνικός, μίλησε και για τον Άλεξ Μιτρίτσα, που είναι στην εθνική ομάδα της Ρουμανίας αυτό το διάστημα. «Ο Μιτρίτσα, όπως και οι άλλοι παίκτες, είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστεί, είναι μεγάλη η αλλαγή. Τα πάει καλά, προοδεύει».

Όσο για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο εδώ; Σε αυτήν την ερώτηση, έδωσε τις πιο ενδιαφέρουσες ατάκες… «Ό,τι και να συμβαίνει στην Ελλάδα, υπάρχει η ποδοσφαιρική ιστορία. Υπάρχουν συζητήσεις, ο Τύπος γράφει… Κάθε προπονητής έχει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να απολυθεί. Έρχονται σημαντικά ματς, αυτό με απασχολεί.

 

Ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα, ο ΠΑΟΚ 3. Υπάρχει ένα σύστημα που έχει δημιουργηθεί για αυτούς, δεν είναι μόνο όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο» ανέφερε ο Λουτσέσκου.

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα