Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου : «Το ρουμανικό ποδόσφαιρο από το 2011 και μετά έχει πέσει...

Λουτσέσκου : «Το ρουμανικό ποδόσφαιρο από το 2011 και μετά έχει πέσει κατακόρυφα»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε με ειλικρίνεια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το ρουμανικό ποδόσφαιρο, συμμετέχοντας σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα του.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ προσπάθησε να εξηγήσει γιατί οι Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν επιβεβαιώσει το εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.

«Είναι το πνεύμα μας, κάτι δεν πάει καλά εδώ γενικά. Πού είναι είχαμε παίκτες τη δεκαετία του ’90, τη δεκαετία του 2000, σε ποια πρωταθλήματα, σε ποιες ομάδες, σε ποιο επίπεδο; Σιγά σιγά όλα αυτά χάθηκαν. Υπάρχουν ακόμα οι τελευταίοι των Μοϊκανών, ο Μούτου, ο Κίβου, ο Ρατς, ο Μάρικα. Μετά από αυτούς το ποδόσφαιρο έχει πέσει πολύ και έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο», είπε αρχικά ο Λουτσέσκου και στην συνέχεια πρόσθεσε : «Από το 2011 το ποδόσφαιρο έχει πέσει κατακόρυφα. Από τεχνικής πλευράς έχουμε ταλαντούχους παίκτες, αλλά δεν είναι μορφωμένοι. Παραμένω στη γνώμη μου και υποστηρίζω και θα ισχυριστώ ότι το ποδόσφαιρο είναι η εικόνα της κοινωνίας. Ένας παίκτης μορφώνεται στην οικογένεια, όταν είναι μικρός μορφώνεται στο νηπιαγωγείο, στο σχολείο, σύμφωνα με όσα βλέπει στην τηλεόραση».

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα