Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου: «Του χρόνου θα φανεί η δουλεία μας, αλλά δεν θα τα...

Λουτσέσκου: «Του χρόνου θα φανεί η δουλεία μας, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε!»

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και τη διαδικασία «χτισίματος» του νέου ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη τύπου της Τούμπας ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για το ξεκίνημα, είμαστε σε μία διαδικασία με θετικά και αρνητικά και αυτό φαίνεται και στις διάφορες στιγμές που έχουμε μέσα στη σεζόν. Προσπαθούμε πολύ στις προπονήσεις και να προετοιμαζόμαστε καλά για τα παιχνίδια, πιστεύω ότι αυτό που κάνουμε τώρα θα έχει περισσότερο αντίκτυπο την επόμενη σεζόν. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσουμε, εννοείται πως παλεύουμε για να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το γεγονός ότι μπορεί να είναι κέρδος για τον ΠΑΟΚ να ανοίξει τις επιλογές του:

«Σίγουρα είναι κάτι θετικό, μας λυπεί το γεγονός ότι δεν έχουμε ματς μέσα στην εβδομάδα που θα εξασφάλιζαν χρόνο συμμετοχής και κίνητρο στους παίκτες, έχουμε ένα δυνατό γκρουπ που πρέπει να το δουλεύουμε συνεχώς, έχουμε συζητήσει ότι μέσα στη σεζόν ότι ο καθένας θα βρει τον ρόλο του. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας και μπορεί να μας βοηθήσει.

Η έλλειψη ωριμότητας και δεσμών ανάμεσα στους παίκτες μας οδήγησαν ώστε να το… πληρώσουμε χάνοντας βαθμούς που θα μπορούσαμε να πάρουμε σε κάποια ματς με βάση την εικόνα που είχαμε. Όσο περνάει ο καιρός θα μας βοηθήσει, κάθε παιχνίδι είναι μάθημα για εμάς. Σίγουρα έχουμε πράγματα να δουλέψουμε σήμερα στο ματς, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ».

Αν πρέπει να υπάρχει ένα «καθαρόαιμο» δεκάρι και όχι ο Αουγκούστο:

«Εξαρτάται το παιχνίδι και τις συνθήκες που υπάρχουν».

Αν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προσπαθεί να προστατέψει τον εαυτό του ενόψει παγκοσμίου κυπέλλου:

«Όχι, σε καμία περίπτωση, είναι ένας παίκτης που παλεύει και θυσιάζεται για την ομάδα, μάλιστα έχει κληθεί και να παίξει σε θέση που δεν είναι η φυσική του, ως δεξί μπακ. Ίσως το θέμα του είναι στο γκολ και πετυχαίνοντας ένα μπορεί να του δώσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για την επιστροφή του Μιχαηλίδη και το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του στην πρώτη ομάδα:

«Την δεδομένη στιγμή η απόφαση είναι να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ Β’ και να πάρει λεπτά, δεν θα βιαστούμε καθώς έχουμε αμυντικούς όπως ο Κουλιεράκης που τα πηγαίνουν πολύ καλά».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα