Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου: Τι είπε για μεταγραφές, λύσεις συμβολαίων και την εικόνα του ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: Τι είπε για μεταγραφές, λύσεις συμβολαίων και την εικόνα του ΠΑΟΚ

Για όλους κι για όλα μίλησε μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για τον Μπίσεσβαρ: «Όλοι τον είχαν τελειωμένο και δείτε τώρα ότι μιλάμε γι’ αυτόν επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης».

Για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ, δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που αξίζαμε να πάρουμε. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε. Δεν μας επηρέασε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε τέσσερις επεμβάσεις. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο».

Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ: «Σήμερα παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, το ρίσκο δεν μας κόστισε, μια χαζή κατάσταση έφερε το γκολ του Ολυμπιακού σε ένα παιχνίδι που αξίζαμε να κερδίσουμε εμείς».

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ: «Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που θα πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια κοιτώντας το επόμενο. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, έχουμε παρουσιάσει βελτίωση, οπότε με αυτόν τον γνώμονα θα κινούμαστε».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ: «Έχουμε τον Άκπομ, έχουμε τον Τσόλακ και από πίσω έρχεται ο Νέλσον Ολιβέιρα. Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είναι εύκολο να σπάνε τα συμβόλαια.

Το τρίτο στοιχείο είναι ότι οι μεταγραφικοί στόχοι δεν βρίσκονται στην κατάλληλη ετοιμότητα και αυτό μπορεί να κοστίσει στον ποδοσφαιριστή που θα έρθει. Το τέταρτο στοιχείο είναι ότι τη δεδομένη στιγμή οι ποδοσφαιριστές που είναι πιο εύκολο να πάρεις, είναι ότι είναι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους, οπότε υπάρχουν πολλές δυσκολίες γενικότερα».

Για την γενική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Αν πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, νομίζω ότι ξεκινήσαμε εντελώς λάθος από την προετοιμασία, με καταστάσεις που μας ταλαιπώρησαν. Οι σκέψεις μας ήταν αρνητικές. Από εκεί και πέρα ξεκινήσαμε μια πολύ καλή περίοδο, υπάρχει μεγαλύτερη αντίληψη της φιλοσοφίας που θέλουμε να αναπτύξουμε, όλα αυτά τα στοιχεία μου δίνουν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα