Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου: «Σημαντικό ότι βρισκόμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις»

Λουτσέσκου: «Σημαντικό ότι βρισκόμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις»

Στο βαρύ πρόγραμμα των επαναλαμβανόμενων αγώνων στάθηκε για μία ακόμη φορά ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του νικηφόρου (1-0) αγώνα με τον Ατρόμητο, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους που διεκδικεί.

«Θα πρέπει να συνηθίσουμε στο βεβαρημένο πρόγραμμα που έχουμε. H αλήθεια είναι ότι ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο με διαφορετική ψυχολογία σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Είναι μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία», είπε ο Ρουμάνος.

«Εμείς προερχόμαστε από δύο νίκες σε ντέρμπι και μια πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε με το πρόσωπο που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή, βάλαμε ένα γκολ και πήραμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα γκολ». Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι προγραμματιστής για να κάνω έναν προγραμματισμό και να κάνω προβλέψεις. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο, έχουμε ανακτήσει το αίσθημα ότι θα παλεύουμε μέχρι το τέλος. Φάνηκε στα ματς με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Το σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε μέσα σε τρεις διοργανώσεις. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα