Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου : “Περιμένω κλειστό παιχνίδι – Κύριο μέλημα οι επιστροφές”

Λουτσέσκου : “Περιμένω κλειστό παιχνίδι – Κύριο μέλημα οι επιστροφές”

Για τις πολλές απουσίες του ΠΑΟΚ, τη συσσωρευμένη κόπωση, αλλά και το νέο ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη και τις απουσίες που καλείται να διαχειριστεί: «Είναι μια κατάσταση που έχω αναλύσει πολλές φορές, είναι κάτι που συμβαίνει στις ομάδες που έχουν πολλά παιχνίδια. Το πρώτο μου μέλημα είναι να δούμε πώς θα καταφέρουμε να βάλουμε τους ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν ξανά μέσα στο γκρουπ.

Όταν δίνει πολλά παιχνίδια με πολύ ένταση, είναι λογικό κάτι να χάνεις, αυτό που με απασχολεί είναι να δούμε ποιους ποδοσφαιριστές θα έχουμε πίσω, οπότε αυτό που κοιτάμε για το αυριανό παιχνίδι είναι να δούμε πώς θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Κοιτώντας και τον τελικό, να δούμε και ποιοι θα είναι μαζί μας για να έχουμε όσο το δυνατόν ένα πιο δυνατό γκρουπ».

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο παιχνίδι με τον Άρη: «Τις προηγούμενες φορές που αντιμετωπίσαμε τον Άρη, ήταν μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι και στις τρεις περιπτώσεις η ομάδα ήταν πολύ πιεσμένη. Είναι η πρώτη φορά που τα δεδομένα ίσως να είναι λίγο ίσα. Σε ότι έχει να κάνει με τα play off, γενικότερα οι ομάδες παίζουν με πολύ άγχος. Όλα τα παιχνίδια είναι αρκετά κλειστά, διότι υπάρχει και ο φόβος της ήττας και τι μπορεί να κοστίσει αυτό».

Δείτε και ακούστε τις δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου ΕΔΩ .

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα