Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου: Περιμέναμε παιχνίδι μάχης, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες

Λουτσέσκου: Περιμέναμε παιχνίδι μάχης, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες

Προετοιμασμένος ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να δώσουν μάχη ώστε να κάμψουν την αντίσταση της Λαμίας ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξήρε τους Φθιώτες χαρακτηρίζοντας τη φετινή τους ομάδα «ως μία από τις καλύτερες των τελευταίων πέντε ετών» ωστόσο υπογράμμισε όπως γράφει το sdna.gr πως δεν είχαν φρεσκάδα στο δεύτερο ημίχρονο και οι «ασπρόμαυροι» με τις αλλαγές κατάφεραν να τους κερδίσουν κρατώντας το υπέρ τους σκορ.

Ακόμη, στάθηκε στη σημασία εγρήγορσης όλων των ποδοσφαιριστών ξεκαθαρίζοντας πως τέτοια παιχνίδια βοηθούν στο χτίσιμο της νοοτροπίας που θέλει να βλέπει στην ομάδα του και υπογράμμισε ότι «χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στην προσπάθεια που κάνουμε».

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 53χρονος κόουτς του «Δικεφάλου» στην κάμερα της Nova μετά το παιχνίδι:

Για το πώς ήρθε η νίκη: «Περιμέναμε παιχνίδι μάχης, η ομάδα της Λαμίας ήταν μία από τις καλύτερες τους στα τελευταία πέντε χρόνια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε γρήγορα τη μπάλα, ήμασταν λίγοι αργοί και δεν είχαμε κυκλοφορία αλλά σκοράραμε. Στο δεύτερο έπρεπε να σκοράρουμε άλλες τρεις φορές κλείνοντας το ματς, να μην φτάσουμε σε ένα οριακό σημείο».

Για την αλλαγή προσώπων και αν έφερε αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού: «H κατοχή της μπάλας για ώρα οδήγησε τη Λαμία στο να χάσει την φρεσκάδα της. Έτρεξαν στο πρώτο ημίχρονο και κατανάλωσαν ενέργεια, στο δεύτερο δεν υπήρχε φρεσκάδα και ήταν φυσιολογικό να πέσουν. Θεωρώ λοιπόν ότι έγινε συνολική δουλειά στη διαχείριση και κυκλοφορία της μπάλας. Θα είναι παιχνίδια που δεν θα καταφέρνουμε να σκοράρουμε νωρίς, τέτοια μας βοηθούν να χτίζουμε μια νοοτροπία σε καταστάσεις που είναι πιο δύσκολες, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στην προσπάθεια που κάνουμε οπότε κρατάμε αυτό».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα