Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου: Ο Κωνσταντέλιας πρέπει να μην είναι ποτέ ικανοποιημένος από τον εαυτό...

Λουτσέσκου: Ο Κωνσταντέλιας πρέπει να μην είναι ποτέ ικανοποιημένος από τον εαυτό του

Η νίκη στη Νίκαια επί του Ιωνικού (3-0) ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει στον Βόλο για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Superleague.
Η νίκη στη Νίκαια επί του Ιωνικού (3-0) ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει στον Βόλο για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Superleague. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στη «NOVA» για το ματς αλλά και για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Για τα οφέλη της νίκης στον αγώνα με τον Ιωνικό: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και η αυτοπεποίθηση που αποκτά η ομάδα μετά από κάθε παιχνίδι που δίνει. Όσο εύκολες είναι οι ερωτήσεις για μένα είναι δύσκολο να απαντήσω. Συνεχίζω να λέω αυτό που είπα από την πρώτη ημέρα της φετινής προετοιμασίας, από το πρώτο επίσημο παιχνίδι, ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να δημιουργηθούν δεσμοί μεταξύ των ποδοσφαιριστών, πρέπει να υπάρχει κατανόηση και προσαρμογή παικτών που ήρθαν εδώ και ένιωθαν χαμένοι, ή που δεν γνώριζαν τίποτα για το νέο περιβάλλον στο οποίο εντάχθηκα και τώρα αρχίζουν να αποκτούν αυτοπεποίθηση και δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Για την ενεργοποίηση και άλλων ποδοσφαιριστών: «Είναι πάντα σημαντικό να υπολογίζεις σε περισσότερους ποδοσφαιριστές που μπορούν να είναι βασικοί. Είναι διαφορετικό να έχεις 11 παίκτες βασικούς, είναι διαφορετικό να έχεις 13 ή 18. Αυτό είναι θέμα προσαρμογής και της κατανόησης στο σύστημα. Η ποιότητα υπάρχει αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η προσαρμογή και η νοοτροπία που χρειάζεται να έχουν οι νέοι παίκτες ώστε να διεκδικήσουν υψηλούς στόχους».

Πηγή:gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα