Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου: «Η μία ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και η άλλη αντιποδόσφαιρο»

Λουτσέσκου: «Η μία ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και η άλλη αντιποδόσφαιρο»

Αιχμηρός ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας, απέναντι στους αντιπάλους του. Αναλυτικά είπε στην κάμερά της συνδρομητικής τηλεόρασης:
«Δεν είχαμε δύο εικόνες, απλά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα που αμυνόταν είχε περισσότερη φρεσκάδα, η εικόνα είναι απλή η μια ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο και η άλλη αντιποδόσφαιρο. Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε από εμάς σε κάθε παιχνίδι, να σκοράρουμε 100 γκολ;
Παίξαμε απέναντι σε έναν οργανωμένο αντίπαλο, ήταν τυχερός με το γκολ που σκόραρε. Ήταν δύσκολο να οργανωθούμε απέναντι σε μια ομάδα με ξεκάθαρο στυλ παιχνιδιού. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο γκολ στο τέλος και να πάρουμε μια σημαντική νίκη για εμάς.
Λειτουργήσαμε με καλύτερο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο γιατί παίξαμε με καθαρό χρόνο ποδοσφαίρου και χωρίς τόσες διακοπές. Σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι καλύτερη στο να ασκεί πίεση ψηλά.
Ξέραμε ότι αν βρούμε τρόπο να φέρουμε ψηλά την μπάλα θα διασπούσαμε αυτή την πίεση. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι η νίκη τη δεδομένη στιγμή και αυτό καταφέραμε σήμερα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα