Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο ιδανικός παππούς»

Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο ιδανικός παππούς»

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ σε μια διαφορετική συνέντευξη μιλάει για την σχέση του με τη σύζυγό του, Άνα-Μαρία, και την οικογένεια του.

Ραζβάν Λουτσέσκου είναι παντρεμένος εδώ και 31 χρόνια με την σύζυγό του, Άνα-Μαρία, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Ματέι και τη Μαριλού, οι οποίοι τους έχουν χαρίσει ήδη τρία εγγόνια, δυο αγόρια και ένα κορίτσι.

Το Gazzetta σας είχε παρουσιάσει την οικογένεια Λουτσέσκου, με αφορμή την επιστροφή του Ρουμάνου στην Τούμπα, με τον προπονητής του ΠΑΟΚνα παραχωρεί μία διαφορετική συνέντευξη στην πατρίδα του, όπου παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα, μιλώντας για την οικογένειά του, αλλά και τη σχέση με τη σύζυγό του.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο ιδανικός παππούς. Λείπω αρκετά, οπότε δεν μπορώ να δω πολύ τα εγγόνια μου. Ως πατέρας, προσπαθούσα πάντα να είμαι αρκετά ανοικτόμυαλος, έδωσα ελευθερία στα παιδιά μου και πάντα έλεγα ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ζει τις δικές του εμπειρίες. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά τυχερός, όταν βρήκα τη γυναίκα μου, ήταν αυτή που έδινε την ισορροπία στην οικογένειά μας», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο 52χρονος (γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1969) προπονητής.

Η σύζυγός του, Άνα, αποτελεί στήριγμα της οικογένειας και λατρεύει την Ελλάδα. «Δε λέω ότι στενοχωριέμαι που δεν είμαι εκεί. Νομίζω ότι μετά θα έχω χρόνο για τα εγγόνια μου. Δεν ξέρω πόσο παρακολουθούν ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Ίσως μόνο όταν έχει η δική μου ομάδα έναν αγώνα ή του πατέρα μου. Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια, κληθήκαμε να ξεπεράσουμε αρκετές προκλήσεις. Στην αρχή… ερωτευτήκαμε τρελά κι έπειτα, όλο αυτό εξελίχθηκε σε μία δυνατή αγάπη. Στην πορεία μαθαίνεις να έχεις σεβασμό και ξεπερνάς όλα τα εμπόδια», σχολίασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Αυτή την Κυριακή (16/1) ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι προσκεκλημένος στη δημοφιλή εκπομπή «40 ερωτήσεις με την Ντενίς Ριφάι» της ρουμανικής τηλεόρασης, όπου σε μια μαραθώνια συνέντευξη θα αναφερθεί στη ζωή του και τα όσα έχει πετύχει στο ποδόσφαιρο.

πηγή gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα