Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου: «Δεν κοιτάζω διαβατήρια για ημερομηνίες γέννησης, αλλά το ρόστερ και επιλέγω»

Λουτσέσκου: «Δεν κοιτάζω διαβατήρια για ημερομηνίες γέννησης, αλλά το ρόστερ και επιλέγω»

Στην εξέλιξη του αγώνα και στον τρόπο που ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο στην εκπνοή της αναμέτρησης στάθηκε σε δηλώσεις του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που παράλληλα αναφέρθηκε στις επιλογές προσώπων για το εκάστοτε παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το αν ο τρόπος που επήλθε η νίκη, φανερώνει τη νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα του: «Αυτό είναι ένα κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήταν για 3-0 από εκεί και πέρα δεν μου αρέσουν οι νίκες με τέτοιο στυλ, θα προτιμούσα τη νίκη με 1-0.

Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, έπειτα να βάζουμε γκολ και να μη δεχόμαστε. Χτίζοντας την αυτοπεποίθηση μας, θα επιστρέψουν και οι σκόρερ μας και θα μπορούμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Το ίδιο ίσχυε και στο προηγούμενο παιχνίδι, που θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με περισσότερα τέρματα».

Για το “πάντρεμα” παλιών και νέων ποδοσφαιριστών που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό τη φετινή σεζόν: «Δεν κοιτάω καθόλου τα διαβατήρια για να δω τις ημερομηνίες γέννησης. Δουλειά μου είναι να κοιτάω το ρόστερ και κάνω τις κατάλληλες επιλογές για το εκάστοτε παιχνίδι. Από τους πιο έμπειρους αυτό που περιμένω είναι να δίνουν το παράδειγμα μέσα και έξω από το γήπεδο, για να παίρνουμε νίκες όπως και σήμερα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα