Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου: «Αγωνίζομαι πάντα για την ομάδα μου»

Λουτσέσκου: «Αγωνίζομαι πάντα για την ομάδα μου»

Πολλές απαντήσεις, περιελάμβανε η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, αναφερόμενος στην εμφάνιση των Λύρατζη-Τσιγγάρα, τόνισε: «Είχαν πολύ καλή απόδοση. Ο καθένας έκανε την δουλειά του με απόλυτη πειθαρχία. Ο Λύρατζης κατάφερε να σκοράρει και είμαι αρκετά ικανοποιημένος».

Για τα ρουμανικά… σενάρια που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας του: «Δεν χρειάζεται να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Κάποιες φορές ο κόσμος χρειάζεται να γράψει κάτι, αν χρειαστεί να προβώ σε αυτήν την λύση θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη της ομάδας και όχι σε κάποιος ρουμάνικο Μέσο. Είμαι ένας μαχητής, πάντα σκέφτομαι το καλύτερο για την ομάδα και όχι να τα παρατήσω».

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Κάθε κατάσταση είναι διαφορετική, σήμερα παίζαμε ένα παιχνίδι που είχαμε λίγο παραπάνω πίεση, ήταν ένα παιχνίδι που ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Δεχθήκαμε ένα γκολ που ήρθε από λάθος της ομάδας μας. Μετά το δεύτερο γκολ μας ο αντίπαλος έφερε αμυντικούς στην περιοχή μας και για αυτό υπήρξε μια ένταση στην δική μας περιοχή στα τελευταία λεπτά. Είμαι ενοχλημένος από την συμπεριφορά κάποιον σε 1-2 περιπτώσεις, αλλά είναι κάτι που θα το λύσουμε εσωτερικά».

Για την άμεση αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ και για την απόδοση των Κούρτιτς-Λύρατζη: «Πάντα είναι σημαντικό να αντιδράς όταν δέχεσαι γκολ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα. Μας έδωσε την δυνατότητα να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τον Λύρατζη που σκόραρε, είναι κάτι που του δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ανταποκρίθηκε πολύ καλά τακτικά στο γήπεδο, είναι στη φιλοσοφία μας να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις με παίκτες από την άμυνα.

Δεν έχω να σχολιάσω πάρα πολλά για τον Κούρτιτς, είμαι πολύ χαρούμενος με την παρουσία του. Θα θέλαμε να του δώσουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστεί, αλλά είναι λίγο δύσκολο την δεδομένη στιγμή, μας βοηθάει πολύ. Είμαι χαρούμενος και για τον Μπίσεσβαρ σήμερα».

Για τους Ζαμπά, Τσόλακ και Ολιβέιρα: «Όσον αφορά τον Ολιβέιρα δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει. Δεν είναι καθόλου εύκολο, είναι μια διαδικασία στην οποία έχει μπει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, χτίζει ουσιαστικά το σώμα του ξανά. Θα πρέπει να περιμένουμε ένα εύλογο διάστημα για να επιστρέψει. Για τους υπόλοιπους δύο δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι από την στιγμή που δεν βρίσκονται εδώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες που δεν είναι εδώ. Σε δύο ημέρες έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για την χρησιμοποίηση δύο επιθετικών: «Ο πρώτος λόγος ήταν ο Ντάγκλας Αουγκούστο, απαγορευόταν να βρεθεί παραπάνω λεπτά στο γήπεδο. Έχουμε άλλο παιχνίδι την Τετάρτη και έχοντας οδηγηθεί να παίξει δύο παιχνίδια ως βασικός λόγω των συνθηκών. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι δεν θέλαμε να δείξουμε σημάδι οπισθοχώρησης, θέλαμε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Στην τελευταία αλλαγή κάναμε την κίνηση να βγάλουμε εκτός τον Κούρτιτς που ζητούσε αλλαγή και βάλαμε τον Σβαμπ στη θέση του Άκπομ που έτρεξε αρκετά στο γήπεδο».

Για το εάν έχει μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε το συγκεκριμένο ζήτημα, προφανώς υπάρχουν συζητήσεις. Θυσιάσαμε αρκετά πράγματα για να προκριθούμε στην Ευρώπη και πρέπει να επανέλθουμε στο πρωτάθλημα που θέλουμε νίκες και πρέπει να προσέξουμε και πάρα πολύ στην διοργάνωση του Κυπέλλου, που θα είναι η τρίτη διοργάνωση που συμμετέχουμε».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα