Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛονδίνο: Συνελήφθη για βιασμό πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Premier League

Λονδίνο: Συνελήφθη για βιασμό πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Premier League

Στην σύλληψη ενός πρώην πολύ γνωστού διεθνή ποδοσφαιριστή της Premier League για τον βιασμό γυναίκας σε γνωστό ξενοδοχείο της κεντρικής συνοικίας του Λονδίνου προχώρησε  την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η Βρετανική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα “Sun” πρόκειται για ποδοσφαιριστή ηλικίας μεταξύ 20-30 ετών, ενώ δεν αναφέρεται αν αγωνίζεται ακόμη στην ομάδα της Βρετανίας. Ακριβέστερα η σύλληψη του άνδρα έγινε από την αστυνομία στο πολυτελές ξενοδοχείο «Corinthia», στην «Whitehall Place» του Γουέστμινστερ. Η νεαρή γυναίκα που έκανε την καταγγελία σήμανε συναγερμό στη ρεσεψιόν του πεντάστερου ξενοδοχείου νωρίς το πρωί της περασμένης Τετάρτης (9/10). Σύμφωνα με την πηγή που αποκάλυψε το θέμα στο βρετανικό μέσο, η κοπέλα είχε επιστρέψει στο ξενοδοχείο με τον ποδοσφαιριστή, αφού τον είχε γνωρίσει νωρίτερα σε μπαρ στο κέντρο του Λονδίνου. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση και βιάστηκε από τον παίκτη, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα για νομικούς λόγους.

Η αστυνομία συνέλαβε τον ποδοσφαιριστή στο ξενοδοχείο για τον φερόμενο βιασμό λίγο πριν τις 10 το πρωί εκείνης της ημέρας και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα του «Charing Cross», όπου ανακρίθηκε όλη την ημέρα, παρουσία δικηγόρου. Από τον ύποπτο ελήφθησαν δείγμα DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, ωστόσο, λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, εν αναμονή περαιτέρω ερευνών από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού. Η αστυνομία πραγματοποίησε ιατροδικαστική εξέταση στο δωμάτιο που φέρεται να συνέβη ο βιασμός, το οποίο είχε κλείσει ο παίκτης έναντι 750 λιρών για μία βραδιά. Επίσης, οι αρχές ανέλυσαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου.

Η καταγγέλλουσα, που εκτιμάται ότι είναι περίπου 20-30 ετών, μεταφέρθηκε σε ειδική υπηρεσία παροχής συμβουλών για θύματα βιασμού, όπου εξετάστηκε και έδωσε κατάθεση σε εξειδικευμένους αστυνομικούς. Μια πηγή ανέφερε, ότι η γυναίκα γνώρισε τον ποδοσφαιριστή σε ένα μπαρ και συμφώνησε να επιστρέψει μαζί του στο ξενοδοχείο, όπου είχε κάνει κράτηση νωρίτερα. Η ίδια ισχυρίζεται ότι στη συνέχεια της επιτέθηκε και τη βίασε. Η γυναίκα μετέβη στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και φαινόταν πολύ αναστατωμένη. Κλήθηκε η αστυνομία, οι αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο και συνέλαβαν τον ποδοσφαιριστή. Τον οδήγησαν εκτός, προς έκπληξη των επισκεπτών και του προσωπικού».

Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στο εξωτερικό και έχει παίξει σε αρκετούς αγγλικούς συλλόγους, καθώς και στην εθνική ομάδα της χώρας του τόσο σε επίπεδο νέων όσο και ανδρών. Η ίδια πηγή δήλωσε: «Έχει αγωνιστεί στην Premier League και οι άνθρωποι θα τον αναγνωρίσουν. Οι κατηγορίες εναντίον του είναι πολύ σοβαρές». Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου ανέφερε: «Ένας άνδρας συνελήφθη στις 09:53, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, σε διεύθυνση στην Whitehall Place, μετά από καταγγελία για βιασμό. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Μια γυναίκα υποστηρίζεται από ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς. Η έρευνα συνεχίζεται και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη».

Πηγή:monobala.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα