Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚύπελλο Ελλάδας: Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι ο Καμπανιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι ο Καμπανιακός

Ο Καμπανιακός φιλοξένησε τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία, στο πλαίσιο της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με στόχο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να αφήσει εκτός συνέχειας του θεσμού την ομάδα της Αρκαδίας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον Αστέρα Τρίπολης και προηγήθηκαν στο σκορ με τη συμπλήρωση 19 λεπτών, μετά από ωραίο γύρισμα του Γαρύφαλλου στην περιοχή και απευθείας σουτ του Πόζογλου, ο οποίος εκτέλεσε από το σημείο του πέναλτι τον Παπαδόπουλο για να γράψει το 1-0.

Οι παίκτες του Αστέρα βελτίωσαν την εικόνα τους και έξι λεπτά αργότερα βρήκαν άμεση απάντηση, με τον Καλτσά να σεντράρει σημαδεύοντας τον Κρέσπι που βρισκόταν αμαρκάριστος στην περιοχή του Καμπανιακού και τον Αργεντινό επιθετικό να ισοφαρίζει με καρφωτή κεφαλιά σε 1-1 για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Αστέρας ανέλαβε τα ηνία του αγώνα στην εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Κασαπίδη, κυρίως με τον Μιριτέλο, αλλά οι προσπάθειες του Ισπανού φορ δεν είχαν αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν με αλλαγή το δεύτερο ημίχρονο, με τον Βασίλη Μάντζη να παίρνει τη θέση του Μπαρτόλο, σε μία προσπάθεια του Ράσταβατς να αλλάξει τα κακώς κείμενα της ομάδας του στον επιθετικό τομέα.

Η ομάδα της Αρκαδίας πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ στο 54′ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Νίκο Καλτσά. Μετά από κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου, ο Καλτσάς έκανε την κούρσα από τα δεξιά, μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή και τροφοδότησε τον Μάντζη που πλάσαρε τον Κασαπίδη για να κάνει το 1-2 και να αποβάλλει το άγχος από τους συμπαίκτες του.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο για την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στο 57′ με «δράστη» τον Χουάν Μιριτέλο. Το γκολ προήλθε από συνεργασία του Κρέσπι με τον Καλτσά και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος έστω και από σπόντα την έστειλε στα δίχτυα για το 1-3.

Ο Καμπανιακός δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να φτάσει στη μείωση του σκορ σε δύο περιπτώσεις με τον Γιουκούδη στο 67′ και στο 81′ αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Με τις κάρτες στο ντέρμπι