Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚύπελλο Ελλάδας: Με τεσσάρα στους τέσσερις οδεύει ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Με τεσσάρα στους τέσσερις οδεύει ο ΠΑΟΚ

Εύκολο αποδείχθηκε το έργο του ΠΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρηση για  προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς νίκησε άνετα τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες με τελικό σκορ 0-4.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο “δικέφαλος του Βορρά” φαίνεται πως βρίσκεται ήδη με το ενάμιση πόδι στους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Από την άλλη τα “λιοντάρια” ως μία ομάδα που έχει ξεκάθαρο στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, εμφανίστηκαν με πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να μην αποκομίσουν κάποιο αγωνιστικό κέρδος από την σημερινή αναμέτρηση.

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Rasvan Lucescu ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 8′ λεπτό της αναμέτρησης με τον Nasberg, με το Sastre να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 22′. Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο με τον Marcos Antonio να κάνει το 0-3 στο 69′ και τον A. Zivkovic να βάζει το “κερασάκι στην τούρτα” στο 78′ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 0-4 και με μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στην αποψινή αναμέτρηση με τις ακόλουθες συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (P. Garcia): Κατσίκας, Dankerlui, Διαμαντής (Bergstrem 60΄), Θυμιάνης, Πηλέας, Moreira (Στάικος 60′), Οικονόμου, Σοφιανός (Warda 46΄), Μασκανάκης, Μούργος, Yulery (Betankor 60′)
Στον πάγκο: Τσομπανίδης, Tomas, Bajrovic, Αυλωνίτης, Πεταυράκης.
ΠΑΟΚ (R. Lucescu): Z. Zivkovic, Sastre (Kedjora 79′), Μιχαηλίδης, Nasberg, Rafa Soares, Τσιγγάρας (Taison 70΄), Schwab (Meite 79′), A. Zivkovic (Murg 79′), Κωνσταντέλιας, Marcos Antonio, Brandon Tomas (Τζίμας 70′)
Στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Baba Rahman, Ozdoev, Despodov

Πηγή:sdna.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα