Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚύπελλο Ελλάδας: Ήττα για τον ΠΑΟΚ - Η πρόκριση θα κριθεί στο...

Κύπελλο Ελλάδας: Ήττα για τον ΠΑΟΚ – Η πρόκριση θα κριθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Με εντός έδρας ήττα υποδέχθηκε τους οπαδούς του στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ, καθώς στην αναμέτρηση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ηττήθηκε με 0-1 από τον Παναθηναϊκό.

Με το “τριφύλλι” να είναι η καλύτερη ομάδα της αναμέτρησης μέχρι το 0-1, ένα γκολ το οποίο του παρέχει αβαντάζ πρόκρισης με την ρεβάνς στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας να αναμένεται καυτή. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι φρόντισαν να “φρεσκάρουν” σε ακραίο βαθμό την αρχική ενδεκάδα τους., αφού από τό το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μόλις τρεις ποδοσφαιριστές διατήρησαν την φανέλα βασικού (Kotarski, Kedjora και A. Zivkovic). Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι κινήθηκαν στην δοκιμασμένη και εκ του αποτελέσματος, πετυχημένη, συνταγή, που χρησιμοποίησαν κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Αναλυτικότερα οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας με τις ακόλουθες συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Kotarski, Rafa Soares, Μιχαηλίδης, Kedjora, Otto, Σβαμπ (Ozdoev 76’), Τσιγγάρας (Meite 63’), Marcos Antonio (Taison 63’), Despodov (Murg 63΄), A. Zivkovic, Brandon Tomas (Samata 70’).
Παναθηναϊκός: Dragovski, Yedvaj, Mladenovic (Juankar 86’), Κότσιρας, Arao, Ruben, Μπακασέτας, Bernard (Βαγιαννίδης 86’), Cerin (Schenkenfeld 86’), Palacios (Mancini 68’), Sporar (Zeca 74’).

Πηγή:sdna.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα