Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚυρίαρχος ο Άρης στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Κυρίαρχος ο Άρης στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Νίκη για τον Άρη μέσα στην Τούμπα με 0-1 σκορ επί του ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική, των play – off της SuperLeague.

Της Δέσποινας Παπαδοπούλου

Οι “κιτρινόμαυροι” πίεσαν από την αρχή τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Καμαρά που κέρδισε τον Πασχαλάκη. Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον λαβωμένο ΠΑΟΚ, βάζοντας τον σε περιπέτειες, καθώς θέλει να σιγουρέψει την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. O XερμάνΜπούργος δεν υπολόγισε στις υπηρεσίες των Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα που δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Στα πιτς λόγω τραυματισμών βρέθηκαν και οι Γιόχαν Μπεναλουάν, Μπαντού Εντιαγέ και Κριστιάν Λόπεθ όπως και οι ΙζέτΧαϊροβιτς – Ντένις για αγωνιστικούς λόγους. Από μεριάς ΠΑΟΚ ο ΡασβάνΛουτσέσκου δεν είχε στην διάθεση του τους, Βιερίνια, Λύρατζη, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και Κρέσπο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή του φάση στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, με τον Μούργκ που έκανε καλή προσπάθεια, γυρίζοντας την μπάλα στον Τέιλορ που πάσαρε στον Ζίβκοβιτς κάνοντας την πρώτη τελική, μια φάση που έδειχνε αρκετά επικίνδυνη για τους <<κίτρινους>>.  Ο Άρης προσπάθησε να πιέσει ψηλά, σταματώντας τους γηπεδούχους, από το να επιτεθούν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι <<ασπρόμαυροι>> είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Σάστρε να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει, με τονΚούεστα να αποκρούει και από εκεί ο Μούργκ να αστοχεί. Στο 63΄ο Καμαρά άνοιξε το σκορ, αποφεύγοντας το τάκλιν του Ισλανδού στόπερ του ΠΑΟΚ και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη κάνοντας το 0-1. Στο 81΄ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Άκμπομ με τον Κουέστα να την μπλοκάρει.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Τέιλορ, Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Άκπομ.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμπακατά, Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτoύρμπε, Μαντσίνι, Καμαρά, Μπερτόγλιο.

Διαιτητής: Μπριχ, Βοηθοί: Λουπ, Κέμπτερ (Γερμανία). 4ος: Κουτσιαύτης VAR: Γκέραχ και Φωτόπουλος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα