Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚούρτιτς: Θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτή τη φανέλα, γι’ αυτήν την...

Κούρτιτς: Θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτή τη φανέλα, γι’ αυτήν την πόλη

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έδειξε σε ένα ακόμα ματς την κλάση και την ποιότητα που κατέχει ως ποδοσφαιριστής πετυχαίνοντας ένα κομβικό γκολ από εκτέλεση φάουλ, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Σλοβένος μίλησε τόσο για την εκτέλεση φάουλ που έφερε την ισοφάριση στο ντέρμπι των Δικεφάλων, όσο και για την συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το γκολ που σημείωσε με το φάουλ: «Ήταν ένα τυχερό γκολ, ήθελαν να περάσω την μπάλα πάνω από το τείχος, ήταν και δυνατό, πέρασε μέσα από το τείχος και δυσκόλεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που δεν είχε καλό οπτικό πεδίο. Υποφέραμε το σημερινό ματς, δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα σε τέτοιες ομάδες, δέκα εναντίον έντεκα, αλλά μας βοηθάει αυτό.»

Για το αν άλλαξε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού με την αποβολή: «Όταν παίζεις με δέκα παίκτες, είσαι πιο συγκεντρωμένος, πιο ενεργός στην άμυνα, σου δίνει περισσότερη δύναμη να μην χάσεις το ματς και όταν βγαίνεις στην επίθεση είσαι πιο συγκεντρωμένος για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και σε τέτοιες καταστάσεις όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό.»

Για την μάχη τίτλου αν μένει ζωντανή με τέτοια εμφάνιση: «Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά γιατί κάναμε ένα κακό κομμάτι στη σεζόν, και δώσαμε πολλούς βαθμούς σε άλλες ομάδες που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Τώρα είμαστε σε καλό δρόμο, κάνουμε καλή δουλειά, είμαστε μέσα στις τρεις διοργανώσεις, θα τα δώσουμε όλα για αυτή τη φανέλα, γι’ αυτή την πόλη, για τους εαυτούς μας.»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα