Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚοπεγχάγη: Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ

Κοπεγχάγη: Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ

Περίπου μία εβδομάδα πριν τη συνάντηση του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη στο Parken, το ενδιαφέρον των γηπεδούχων είναι τεράστιο καθώς ήδη έχουν φύγει περισσότερα από 20.000 εισιτήρια, με τους Δανούς να βλέπουν το πρώτο sold out της σεζόν να πλησιάζει!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Δανίας: To Parken είναι ήδη μισογεμάτο αφού η προπώληση είναι εντυπωσιακή, χαρακτηρίζοντας την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο ως «ένα μεγάλο βήμα για να παίξουμε ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Δανοί περιμένουν τουλάχιστον 1.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη ενώ θεωρείται ότι μέχρι τη σέντρα θα επιτευχθεί το sold out που θα είναι και το πρώτο για φέτος: «20.000 άνθρωποι έχουν ήδη εξασφαλίσει μια θέση για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ένας αγώνας όπου, με μια ακόμη νίκη, μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για να παίξουμε στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά. Ένας αγώνας όπου η υποστήριξη από τις κερκίδες θα παίξει πάλι σημαντικό ρόλο.

Περισσότεροι από 6.000 οπαδοί είναι ήδη έτοιμοι στο τμήμα 12 και στην άλλη άκρη του γηπέδου αναμένουμε έως και 1.000 Έλληνες οπαδούς…

Ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από πέντε αγωνιστικές και στη φάση των ομίλων του Conference League έχει κερδίσει 2-0 στο Γιβραλτάρ, αλλά έμεινε στο 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ένα αποτέλεσμα που με τη σειρά του ήταν εξαιρετικό για τις δικές μας πιθανότητες πρωτιάς στον όμιλο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Κοπεγχάγη.

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα