Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά“Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Τάσος Δώνης”

“Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Τάσος Δώνης”

Οι Γάλλοι βάζουν στο κάδρο του ΠΑΟΚ τον Τάσο Δώνη, επισημαίνοντας πως βρίσκεται κοντά στην μετακόμισή του στην Τούμπα με μορφή δανεισμού!

Συγκεκριμένα,  η ιστοσελίδα lunion.fr αναφέρει πως ο 25χρονος επιθετικός της Ρεμς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο καθώς βρίσκεται εκτός πλάνων της ομάδας. Και όλα αυτά την ώρα που οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν παίκτες για τα άκρα της επίθεσης σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία, σκανάροντας περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών!

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα: «Από την άφιξή του στη Ρεμς, τον Ιούλιο του 2019, δεν κατάφερε να πείσει για τις ικανότητες του και ο Έλληνας διεθνής θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Με μόλις 37 αγώνες από την άφιξή του στη Ρεμς το καλοκαίρι του 2019, ο Αναστάσιος Δώνης, με συμβόλαιο μέχρι το 2024, έλαβε εντολή να βρει νέο σύλλογο για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Βγαίνοντας από έναν απογοητευτικό δανεισμό (6 αγώνες, μηδέν γκολ) στην ολλανδική Φένλο την προπερσινή σεζόν, ο Έλληνας θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ζοσέ Μπότο, τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Σαχτάρ Ντόνετσκ και πρώην επικεφαλής σκάουτινγκ της Μπενφίκα, νυν διευθυντή ποδοσφαίρου στον ΠΑΟΚ. Επίσης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και εκτιμά πολύ τον Δώνη…

Ο ΠΑΟΚ που προκρίθηκε στο Conference League συζητά με την Ρέμς για δανεισμό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς».

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα