Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚλείνει στη Nova με νέο συμβόλαιο ο Άρης – Το ποσό που...

Κλείνει στη Nova με νέο συμβόλαιο ο Άρης – Το ποσό που θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται Άρης και Nova για την επέκταση της συνεργασίας τους, καθώς το συνδρομητικό κανάλι κάνει “μπάσιμο” στην προσφορά της Cosmote TV στους “κίτρινους” και φαίνεται πως θα κρατήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης κάτω από την τηλεοπτική της στέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Άρης το πιθανότερο είναι να παραμείνει στη NOVA. O Θόδωρος Καρυπίδης τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με το κανάλι της Κάντζας το οποίο επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση!

Η πρόταση περιλαμβάνει τριετές συμβόλαιο (1+1+1) με συνολικές αποδοχές που θα ξεπεράσουν τα 11 εκατομμύρια ευρώ! Σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη η οποία έβαζε στα ταμεία της ΠΑΕ, 2,5 εκ. ευρώ ετησίως!

Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, αλλά όλα δείχνουν οτι αυτή τη φορά το deal δεν χαλάει και ο Άρης θα παραμείνει στη NOVA, η οποία θα έχει επίσης υπό την «στέγη» της τον ΠΑΟΚ, τον Ατρόμητο, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης.

Η συμφωνία θα περιλαμβάνει τα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη στη Super League, τα ματς στο Europa Conference League, αλλά και τα φιλικά που θα δώσουν οι Θεσσαλονικείς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, στην Ελλάδα και στην Αυστρία!

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα