Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Κιτρινόμαυρο» πάρτι στην Κρήτη και ... κορυφή!

«Κιτρινόμαυρο» πάρτι στην Κρήτη και … κορυφή!

Έχοντας εξαιρετική απόδοση, ο Άρης κατάφερε να φτάσει σε ακόμα ένα διπλό, επικρατώντας με 3-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Με το εν λόγω αποτέλεσμα η ομάδα του Άκη Μάντζιου έπιασε – έστω και προσωρινά – τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν τον αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο, δημιούργησε τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Από εκεί και μετά, οι Κρητικοί μπόρεσαν να ισορροπήσουν την εικόνα της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Μπουσέ.

Ο Άρης που συνέχισε να είναι επικίνδυνος παρά την άνοδο των γηπεδούχων, στο 29’ μπήκαν σε θέση οδηγού στον αγώνα. Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ο Φακούντο Μπερτόγλιο, με τον Αργεντινό να εκμεταλλεύεται την κακή αντίδραση του Σωτηρίου στο σουτ του Γκάμα. Από εκεί και μετά, ο Άρης πάγωσε τον ρυθμό και στο 42’ έφτασε στο 2-0 και πάλι με τον Μπερτόγλιο, ο οποίος παρενέβη στην κεφαλιά που έκανε ο Μπεναλουάν.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετική στο τακτικό κομμάτι, μην αφήνοντας τον ΟΦΗ να γίνει απειλητικός προς την εστία του. Μετά το 60’ λεπτό, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, χάνοντας σε τρεις περιπτώσεις την ευκαιρία για να σκοράρουν.

Διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα, ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τα κενά που άφησαν οι γηπεδούχοι στην άμυνα, με τον Μάνο στο 75’ να κερδίζει πέναλτι. Ο Ματίγια που ανέλαβε την εκτέλεση δεν αστόχησε, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των «κιτρινόμαυρων». Στα επόμενα λεπτά, τα δεδομένα του αγώνα δεν άλλαξαν, με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα