Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚερμανίδης: «Δε λειτουργεί σωστά ο ΠΑΟΚ, λείπει η παρουσία του Σαββίδη»

Κερμανίδης: «Δε λειτουργεί σωστά ο ΠΑΟΚ, λείπει η παρουσία του Σαββίδη»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κερμανίδης.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μιλησε για την κατάσταση στον σύλλογο και την παραίτηση του Όλαφ Ρέμπε που θα συνεχίσει στη Νυρεμβέργη τη νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Κερμανίδης δήλωσε:

Αν θυμάται να έχει παραιτηθεί αθλητικός διευθυντής και έχει παραμείνει στο πόστο του: «Μήπως πήγε να αποχαιρετήσει; Άρα δεν ξέρω πως λειτουργούν. Υπάρχει ένα μπέρδεμα και οι παίκτες δεν ξέρουν τι να πιστέψουν. Με αυτά που βλέπουν και ακούν είναι και αυτοί μπερδεμένοι. Από ό,τι φαίνεται ο ΠΑΟΚ δε λειτουργεί σωστά έχει εσωτερικά θέματα προσώπων παικτών και άλλα».

Όλα μπορούν να συμβούν εδώ γιατί και αυτός και ο προηγούμενος προπονητής φύγανε, μπορεί να είναι συνεννοημένα τα πράγματα. Όλα είναι πιθανά. Δεν ξέρουμε τι συνεννόηση έκαναν αυτοί. Μπορεί να τα έχουν πει και να μην τους ενδιαφέρει ο σύλλογος. Έρχονται ξένοι μισθοφόροι εκμεταλλεύονται τον σύλλογο που έχει πολύ χρήμα για το όνομά τους. Άλλοι που φεύγουν ξαναγυρίζουν. Παρασκηνιακά γίνονται πολλά πράγματα. Φεύγει ο προπονητής και λίγο καιρό μετά φεύγει και ο Ρέμπε».

Αν η παραίτηση Ρέμπε είναι ομολογία αποτυχίας: «Θα ήθελα μια συνέντευξη τύπου να αναλύσει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, τι προσδοκίες είχε και πώς φεύγει. Αυτό περίμενα. Όταν έφυγε ο κ. Μίχελ μίλησε; Κανείς δε λέει την αλήθεια. Όλοι αφήνουν ανοιχτές πόρτες για να μπορέσουν να ξαναγυρίσουν. Παίρνουν τα λεφτουδάκια τους, κλείνουν το στόμα τους κρατάνε πισινή μήπως ξαναγυρίσουν. Μετά το νταμπλ ήταν όλα στραβά λες και γύρισε η γη. Όλα ξεκινούν από την κεφαλή. Όλα οργανώνονται εντολές δίνονται τους τελευταίους μήνες από μεγάλη απόσταση και αυτό φαίνεται. Λείπει η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, είναι απαραίτητη στον σύλλογο. Φάνηκε τη χρονιά του νταμπλ πόσο ουσιαστική ήταν. Από τότε που απομακρύνθηκε γίνονται άσχημα πράγματα»

Τον θορυβησε η εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη: «Δυστυχώς ναι. Δε θέλω να πω ότι μας λείπουν παίκτες. Εγώ είμαι της άποψης ότι από ένα ρόστερ 35-40 παικτών δεν είναι δυνατόν να μη βγαίνει μια ενδεκάδα σούπερ. Άλλα πράγματα φταίνε. Έχουμε τα πλέι οφ που μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση και να ανατραπούν τα πάντα. Θα ήθελα να δω τέτοια πράγματα. Παλεύει μόνος ο Γκαρσία έχει αναλάβει μια ομάδα στη μέση της περιόδου χωρίς τις δικές του επιλογές. Έπεσε στα βαθιά και δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτό που βλέπουμε. Δε νομίζω να έχει συμπαραστάτες στην ομάδα. Θα ήθελα να δω μια συσπείρωση ότι στηρίζεται ο προπονητής και οι παίκτες».

Για το ότι και ο Μάντζιος ανέλαβε μια ομάδα που δεν έχτισε ο ίδιος και πάει καλά: «Δε μου αρέσει να μιλάω για άλλες ομάδες αλλά δεν είναι το ίδιο ο Άρης με τον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ έχουν ξοδευτεί πάρα πολλά εκατομμύρια. Ο Άρης έχει πέτυχει περισσότερα από όσα πίστευαν και οι ίδιοι οι άνθρωποί του. Η εικόνα μας ήταν πολύ κακή γιατί δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι οι παίκτες δείχνουν ότι είναι αλλού το μυαλό τους, όχι για να παίξουν στον ΠΑΟΚ».

Για τον Τσιγγάρα: «Μην πέσουμε όλοι στο παιδί. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν μεγάλα συμβόλαια στον πάγκο. Βλέπουμε παίκτες ότι οι παίκτες της Κ19 σκίζονται. Ο Τζόλης είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Αυτά πρέπει να μας προβληματίζουν».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα