Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚαρυπίδης: «Παίξτε σαν Άρης»

Καρυπίδης: «Παίξτε σαν Άρης»

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης, βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και έδωσε το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Άρη και οι παίκτες της ομάδας κλείστηκαν στα αποδυτήρια και μίλησαν για αρκετή ώρα, ζητώντας να του εξηγήσουν τι φταίει για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στη Ριζούπολη και γενικότερα το τελευταίο διάστημα.

“Δεν δείχνετε πάθος, δεν μπορεί αυτός ο Άρης να χάνει τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα” ήταν τα λόγια του υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι: “Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, ένα καλύτερο ρόστερ και δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα. Δεν μπορεί η ομάδα να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα”.

Μετά τα όσα είπε ο Καρυπίδης, οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους υποστήριξαν ότι οι πολλές απουσίες λόγω των θετικών κρουσμάτων τους αποσυντόνισε, βγάζοντας από το ρυθμό που είχαν. “Είχαμε αρκετά κρούσματα, αυτό μας άφησε πίσω και πολλά παιδιά δεν έχουν επανέλθει ακόμη στο 100% αφού έχασαν προπονήσεις, έμειναν εκτός και όλο αυτό επηρέασε” ήταν το νόημα των όσων κατέγραψαν οι παίκτες του Άρη.

Στη συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλησε να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και το ξεκαθάρισε: “Από δω και πέρα δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες! Για κανέναν. Η ομάδα είναι σε ένα κομβικό σημείο και θέλω να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνατότητες γιατί πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Χάθηκε αρκετό, αλλά μπορεί να καλυφθεί”.

Όπως διεμήνυσε: “Την Πέμπτη στο κύπελλο θέλω να το αλλάξετε και να πάρτε σκορ πρόκρισης. Θέλω να βλέπω πάθος από εδώ και πέρα μέσα στο γήπεδο και όχι… πάθος μόνο για τις πληρωμές και οποία άλλα αιτήματα έχετε. Όλα με τη σειρά τους” και ήταν σαφής πετώντας το… μπαλάκι: “Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει, να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει . Ειδάλλως από εδώ και πέρα θέλω να παίξτε σαν Άρης”.

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα