Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚαρυπίδης για το Άρης – ΠΑΟΚ: «Ολοκάθαρο το πέναλτι – Έπρεπε να...

Καρυπίδης για το Άρης – ΠΑΟΚ: «Ολοκάθαρο το πέναλτι – Έπρεπε να κερδίσουμε τουλάχιστον3-0»

Την άποψη ότι το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν πεντακάθαρο, αλλά κι ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα έπρεπε να κερδίσουν τουλάχιστον 3-0 εξέφρασε ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Μega:

«Εμείς αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι το ίδιο. Για εμάς δεν είναι τίποτα, το περιμέναμε. Είχαμε προετοιμαστεί σωστά, τρεις βαθμοί είναι και αυτοί. Ήταν μια φιλική νίκη και αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3-0. Συνεχίζουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε μέσα στον ΟΦΗ για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τυχαία εκεί που είμαστε», είπε αρχικά.

Για το που το πάει ο Άρης: «Δεν σκεφτόμαστε τρέλες. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να είμαστε ψηλά. Περιμένουμε πώς και πώς να ανοίξουν τα γήπεδα και να έρθει ο κόσμος πίσω για να πανηγυρίζουμε μαζί.»

Για τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ: «Τι να διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ θέλει να παίζει με διαιτητές και να έχει αβάντα. Δύο κάρτες δεν έδωσε στον Αουγκούστο, που ήταν κόκκινη. Θα τα δείτε μετά. Το πέναλτι του Αρη ήταν φανερό. Ολοκάθαρο».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα