Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚανένα θέμα προπονητή στον Άρη – Η επόμενη μέρα μετά τη βαριά...

Κανένα θέμα προπονητή στον Άρη – Η επόμενη μέρα μετά τη βαριά ήττα

Το προχθεσινό βράδυ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα μείνει για πολύ ακόμη χαραγμένο στις μνήμες όλων στον οργανισμό ως “η νύχτα της απόλυτης ντροπής”. Αυτό δεν αλλάζει. Εκείνο που μπορεί ν’ αλλάξει όμως είναι η επόμενη μέρα. Αυτή έχει πλέον μεγαλύτερη αξία για τον Αρη, καθώς μπαίνει σε μια σκληρή δοκιμασία μέσα από την οποία θα φανεί ο χαρακτήρας της ομάδας.

Από σήμερα κιόλας καλείται να ανασυνταχθεί, να μαζέψει τα κομμάτια της και να βρει τρόπους να επουλώσει τις πληγές που άνοιξαν. Με ποιόν τρόπο θα διαχειριστεί το προχθεσινό αποτέλεσμα; Αυτό θα φανεί σταδιακά στις επόμενες ημέρες, αλλά στην παρουσία φάση ο οργανισμός καλείται να πατήσει γερά στα πόδια του.

Η επιστροφή της ομάδας σήμερα στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό, είναι ευκαιρία για ξεκάθαρες κουβέντες στα αποδυτήρια μεταξύ ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ (ενδεχομένως παρουσία και στελεχών της διοίκησης). Απαιτείται ένα group therapy με την προοπτική της ανασύνταξης και κυρίως με την προοπτική να βρεθούν άμεσα λύσεις στα οποιαδήποτε προβλήματα εντός των αποδυτηρίων. Είτε αγωνιστικά, είτε επικοινωνίας. Οι αντιδράσεις του κόσμου, μετά τον προχθεσινό αγώνα, ασφαλώς και ταρακούνησαν την ομάδα και είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο κόσμος δεν θα ανεχτεί άλλες υποσχέσεις και “συγνώμες”, περιμένει πράξεις. Και το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία για απαντήσεις. Ενα παιχνίδι το οποίο, όπως εξελίχθηκαν οι καταστάσεις, έχει πάρει τον χαρακτήρα τελικού και το αποτέλεσμά του αναμένεται να κρίνει πολλά σε επίπεδο δραστικών αποφάσεων.

Δεν υπάρχει θέμα προπονητή

Ενα από τα ερωτήματα που τέθηκε από τον κόσμο του Αρη, τόσο μετά τον αγώνα όσο και στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, είναι αν “υπάρχει θέμα προπονητή;” Σύμφωνα με πληροφορίες της metrosport.gr, ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Άκης Μάντζιος έχει τη στήριξή του και μαζί του θα πορευτεί η ομάδα στο ντέρμπι στην Τούμπα. Παρότι γενικά είναι απρόβλεπτος ο Καρυπίδης, δεν πήρε καμία εν θερμώ απόφαση εις βάρος της ομάδας παρά τη δύσκολη προχθεσινή νύχτα. Περιμένει όμως, τόσο από τον προπονητή όσο (κυρίως) από τους ποδοσφαιριστές, να “μετρήσει” τον χαρακτήρα τους και να δει γρήγορα αποτελέσματα.

Θα επιβληθεί πρόστιμο;

Σε ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν η πρώτη απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη, προκειμένου να ταρακουνήσει τον οργανισμό, αφορούσε κάποιο πρόστιμο προς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Μέχρι χθες από την ΠΑΕ δεν διέρρευσε κάτι τέτοιο. Δεν αποκλείεται όμως σήμερα, με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, να ανακοινωθεί κάποια απόφαση της διοίκηση για την τραγική εικόνα που παρουσίασε προχθές η ομάδα.

Φαμπιάνο-Σούντγκρεν

Στην κατάσταση των Φαμπιάνο και Σούντγκρεν στρέφει από σήμερα το βλέμμα της η τεχνική ηγεσία. Αμφότεροι έλειπαν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, λόγω τραυματισμού, γεγονός το οποίο στοίχισε σε αγωνιστικό επίπεδο. Ενόψει Τούμπας είναι σημαντικό να επιστρέψουν στο πλάνο του προπονητή, για αυτό και από σήμερα όλο το βάρος θα πέσει επάνω τους.

Μόνο ο Λόπεθ

Από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που “βγήκαν” θέση δημόσια, μέσω των social media, μετά την προχθεσινή ντροπή! Ο Κριστιάν Λόπεθ – περί ου ο λόγος – αναφέρθηκε (κυρίως) στην επιστροφή του σε δράση, μετά από επτά μήνες, η οποία συνδυάστηκε με το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα. “Αυτό είναι το άθλημα με το οποίο είμαστε τόσο παθιασμένοι… Πολλές μέρες σκεφτόμουν την επιστροφή μου, αλλά ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα είναι με ήττα και σε μια τόσο οδυνηρή βραδιά. Ήρθε η ώρα να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ και να σκεφτόμαστε ήδη τον σημαντικό αγώνα της Κυριακής. Πέρασαν 219 μέρες θυσίας και πολλή δουλειά που με βοήθησαν να μάθω και8 να εκτιμώ τα πάντα πολύ περισσότερο. Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπου με στήριξαν σε αυτόν τον μακρύ και σκληρό δρόμο. Οι πολεμιστές ποτέ δεν πεθαίνουν”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ισπανός φορ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα