Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚαμία κουβέντα για το συμβόλαιο ο Πασχαλάκης!

Καμία κουβέντα για το συμβόλαιο ο Πασχαλάκης!

Για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας, το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη και την προσωπική του απόδοση μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που βρέθηκε δίπλα στον Ράζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τερματοφύλακας του Δικεφάλου:
Για το αν είναι τελικός: «Το ζήτημα είναι να είμαστε έτοιμοι πνευματικά, αγωνιστικά και τακτικά. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε πολύ την νίκη για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση.

Για το βραβείο του MVP τον Σεπτέμβρη: «ΤΟ χθες δεν μετράει στο ποδόσφαιρο, Αυτό ήταν τον Σεπτέμβρη. Κοιτάμε να βελτιωθούμε σαν ομάδα, νομιζω τα λάθη είναι θέμα συγκέντρωσης. Ο προπονητής ήταν εδώ για να εξηγήσει τα αμυντικά λάθη που γίνονται. Νομίζω ότι η άμυνα αρχίζει από την επίθεση και θα πρέπει να λειτουργούμε με περισσότερη σοβαρότητα σε ότι αφορά την ανασταλτική λειτουργία».

Για την θύρα 4 που άνοιξε και την διαφορά: «Καλύτερη ήταν η Τούμπα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, αλλά θέλουμε περισσότερο κόσμο. Όταν είναι γεμάτη η Τούμπα είναι σαν παίζουμε παίκτη παραπάνω. Αν είναι γεμάτη η Τούμπα αύριο δεν θα περάσει εύκολα ο αντίπαλος. Περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο με την Κοπεγχάγη».

Για το γεγονός ότι σε πολλά παιχνίδια είναι αρχηγός: «Είναι οι απαιτήσεις περισσότερες όταν εισαι αρχηγος, θέλω να ειμαι αντάξιος των απαιτήσεων. Είναι περισσότερο το άγχος, έχουμε όμως τα παιδιά που είναι οι αρχηγοί και γίνεται πιο εύκολο.

Για την δική του επαναφορά στην απόδοση του και ένα νέο συμβόλαιo αφού το υπάρχον τελειώνει το καλοκαίρι: «Να γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω και να πούμε ότι πέρσι στα μέσα της σεζόν έγινε μια αλλαγή προπονητή. Είχα μείνει πίσω με τον προηγούμενο και με τον νέο προπονητή, ήμουν πολύ καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάμπλο γιατί ήταν δίπλα μου γιατί υπήρχε καλή επικοινωνία και χημεία. Όταν ειμαι καλά αγωνιστικά και ψυχολογικά, δεν φοβάμαι τίποτα.

Αυτή η εμπιστοσύνη μεταδόθηκε στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε το Κύπελλο, αν και δεν μπορώ να πω ότι πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά έκλεισε καλά έστω και με αυτόν τον τρόπο η σεζόν.

Φέτος είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ήρθε ένας προπονητής που τον ξέρω και με ξέρει. Απορρόφα όλη την πίεση που υπάρχει στην ομάδα και δεν αφήνει τίποτα να περάσει στα αποδυτήρια, έτσι πρέπει να λειτουργεί ένας οργανισμός. Ευελπιστούμε κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι και αν βελτιωνόμαστε.

Έχουμε χρόνο ακόμα για το συμβόλαιο, μόλις μπήκε ο Νοέμβρης και ο δρόμος είναι μακρύς. Όλα θα πάνε καλά…»

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα