Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαι επίσημα εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ

Και επίσημα εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ

Δεν κατάφερε να επιβληθεί στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ χάνοντας με 1-2 μέσα στην Τούμπα, στο εξ αναβολής ντέρμπι για την τέταρτη αγωνιστική των play offs  της Super League. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήθελε να ψαλιδίσει την διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο με την σημερινή νίκη ο Ολυμπιακός κατάκτησε την κορυφή στην βαθμολογία και το πρωτάθλημα. Εκτός εντεκάδας έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω ίωσης και προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο.

Της Δέσποινας Παπαδοπούλου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ  ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, έχοντας αρκετές καλές φάσεις, πιέζοντας την άμυνα των ερυθρόλευκων. Στο 10΄ο Σουάρεζ με προσποίηση έκοψε την μπάλα στην μικρή περιοχή, και τον  Τσόλακ  να <<σπάει>> την μπάλα στον Μούργκ,  τρυπώντας να δίχτυα του Βατσλίκ κάνοντας το 1-0.  Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, με την καλύτερη στιγμή του στο 30΄, ωστόσο στάθηκε ακίνδυνος. Στο τέλος της πρώτης διάρκειας, οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην διαιτησία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στο γήπεδο, έχοντας μια ωραία συνεργασία για τους «ερυθρόλευκους» με τον Ρόνι Λόπες να στέλνει την μπάλα από κοντά στα δίχτυα για το 1-1.  Στο 58΄απείλησαν το τέρμα του Πασχαλάκη που ψύχραιμα απέκρουσε. Στο 61 οι ερυθρόλευκοι πέρασαν στην επίθεση με τον Λαλά που σέντραρε στον Ρέαμπτσιουκ κάνοντας το 1-2. Από πλευράς ΠΑΟΚ μετά το δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων, έγινε πιο επιθετικός έχοντας δύο καλές φάσεις για την ισοφάριση, αλλά χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Σοάρες, Μουργκ, Μιτρίτσα και Τσόλακ

Oλυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ρόνι Λόπες και Τικίνιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λουίς Γκοντίνιο από την Πορτογαλία. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ρουί Τεϊσέιρα, Αντρέ Κάμπος, 4ος ο Ζαμπάλας και στο VAR ο Ούγκο Μιγκέλ με τον Σαμοΐλη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα