Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά''Καζάνι''! Διθυραμβικά σχόλια για την Τούμπα, από την Σκωτία

”Καζάνι”! Διθυραμβικά σχόλια για την Τούμπα, από την Σκωτία

Τα ΜΜΕ στην Σκωτία ασχολούνται για πολλοστή φορά φέτος με τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα με αφορμή φυσικά την ασημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Αμπερντίν στην Θεσσαλονίκη.

Η ιστοσελίδα liberoguide αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο ΠΑΟΚ αποτελεί τον πιο επιτυχημένο σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Νταμπλούχος Ελλάδος την σεζόν 2018-19 και μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια δεν περνάει απαρατήρητος από τα ευρωπαϊκά σαλόνια, έχοντας κερδίσει ομάδες όπως η Βασιλεία, η Μπενφίκα και η Αϊντχόφεν».

Ειδική αναφορά κάνει μάλιστα η εν λόγω ιστοσελίδα για την «καυτή» Τούμπα, την οποία ορίζει με την λέξη «καζάνι». «Η έδρα του ΠΑΟΚ, το γήπεδο της Τούμπας, είναι ένα πραγματικό καζάνι και σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα μέρος για λιγόψυχες ομάδες και οπαδούς. Για τους ουδέτερους, αυτό είναι ένα γήπεδο με απίστευτο βαλκανικό πάθος και αποτελεί έναν σημαντικό λόγο για να επισκεφτεί κανείς τη Θεσσαλονίκη».

Στο ίδιο άρθρο γίνεται μία εκτενής περιγραφή της ιστορίας του συλλόγου από την Μικρά Ασία έως την Θεσσαλονίκη, αλλά και αναφορά τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές επιτυχίες του συλλόγου.
metrosport.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα