Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚΑΕ Άρης: Γεμίζει το Παλέ με φωτογραφίες κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΕ Άρης: Γεμίζει το Παλέ με φωτογραφίες κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία προχωράει η ΚΑΕ Άρης, στην προσπάθεια που γίνεται να δοθούν κίνητρα στον κόσμο, ώστε να πάρει διαρκείας και στηρίξει οικονομικά την ομάδα. Με ανακοίνωσή της, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στείλουν φωτογραφίες τους για να τοποθετηθούν στο καρεκλάκι, που θα αντιστοιχεί στο διαρκείας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αν δεν σε δω… θα τρελαθώ!

Τώρα τα…μάτια σου θα είναι «κολλημένα» στον Αυτοκράτορα! Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι μέσα στο «Nick Galis Hall», σε κάθε αγώνα. Πώς θα συμβεί αυτό; Στέλνοντας μια φωτογραφία σου, σε υψηλή ανάλυση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@arisbc.gr. Εμείς θα την τυπώσουμε και θα την τοποθετήσουμε στο… καρεκλάκι σου!

Το ποσό συμμετοχής έχει οριστεί στα 50 ευρώ. Το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης σεζόν (2021-2022).

*Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για τη φετινή σεζόν (2020-2021), συμμετέχουν αυτομάτως στη συγκεκριμένη δράση, αποστέλλοντας στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση (press@arisbc.gr), μαζί με τη φωτογραφία τους και αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας. Εννοείται ότι θα έχουν και αυτοί την έκπτωση των 50 ευρώ στα διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

 

Γιατί αυτή η ομάδα δεν παίζει μόνη της…ποτέ!
Δείτε το σχετικό video στο εξής link στο επίσημο κανάλι της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα