Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Κίνδυνος για τον Ολυμπιακό, αν κάνει focus στον ΠΑΟΚ και όχι στην...

«Κίνδυνος για τον Ολυμπιακό, αν κάνει focus στον ΠΑΟΚ και όχι στην Άιντραχτ»

Τη δική του ανάλυση για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη, για την 3η αγωνιστική του Europa League, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η Άιντραχτ δεν είναι ακόμα ομάδα, δεν έχει δέσει το σύνολο. Το ρόστερ της είναι πολύ καλό και η χρηματιστηριακή της αξία είναι διπλάσια από εκείνη του Ολυμπιακού. Δεν πατάει ακόμα καλά. Μπορεί να κερδίσει την Μπάγερν και μετά να χάσει από τη Χέρτα μέσα στο γήπεδό της», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το θέμα είναι πώς θα την βρεις, αν θα την βρεις μπόσικη ή στην καλύτερη μέρα της. Έχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα στο να σπάει της καλά οργανωμένες άμυνες», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τους Πειραιώτες: «Από πλευράς Ολυμπιακού, είναι πολύ σημαντικό όλη η ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά να συγκεντρωθούν σε αυτό το ματς και να μην κάνει δεύτερες σκέψεις για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι μία πραγματικότητα, ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα αν πάρεις κεφάλι από νωρίς έχεις το προβάδισμα για τον τίτλο, το μυαλό πάει στο ότι αν κερδίσει το ντέρμπι μπορεί να ξεφύγει στη βαθμολογία».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Δυστυχώς, θα πρέπει ο προπονητής που έχει δύσκολο έργο καλείται να κάνει διαχείριση για δύο πολύ δύσκολα και απαιτητικά ματς. Αν θα παίξει με την ίδια ενδεκάδα, ή θα κάνει κάποιες αλλαγές».

Ακούστε τι είπε για τις σκέψεις για την ενδεκάδα του Μαρτίνς

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα