Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΙσόπαλο το Ηρακλής-ΑΕΛ

Ισόπαλο το Ηρακλής-ΑΕΛ

Δεν κατάφερε ούτε τώρα να κάνει σεφτέ ο «Γηραιός» που μετρά πέντε ισοπαλίες, άντεξαν οι «βυσσινί» με παίκτη λιγότερο

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν φτωχό με την πρώτη αξιοσημείωτη φάση να ανήκει στον Ηρακλή όταν στο 21′, ο Ναπολιτάνο υποδέχθηκε τη μπάλα μετά από προσπάθεια του Τότσκα και σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Η ΑΕΛ απείλησε μόλις μία φορά και συγκεκριμένα στο 30΄ καθώς ο Ακούνια σέντραρε και ο Όγκμποε έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετική υπόθεση με περισσότερες συγκινήσεις καθώς στο 48′ οι «βυσσινί» ευτύχησαν να προηγηθούν όταν ο τερματοφύλακας Παλαβράκης πάσαρε στον Ναπολιτάνο που έκανε λάθος με τον Κολομπίνο να κλέβει τη μπάλα και να πλασάρει κάνοντας το 0-1. Το κοντράστ των συναισθημάτων για τους φιλοξενούμενους άμεσα με τον Όγκμποε να αποβάλλεται στο 50′ για βίαιη απώθηση του Χρουσιέλ.

Ο «Ημίθεος», έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε για την ισοφάριση και αυτή επιτεύχθηκε στο 68′ όταν ο Τόμας από τα αριστερά εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να κολλά στην περιοχή της θεσσαλικής ομάδας και ο Χρουσιέλ εκτέλεσε τον Θεοδωρόπουλο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στη συνέχεια του αγώνα δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο με τα δυνατά μαρκαρίσματα και την ένταση να σημαδεύει το τελευταίο εικοσάλεπτο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του γενικού αρχηγού των γηπεδούχων, Τάσου Κατσαμπή και αντίστοιχα του τεχνικού των φιλοξενουμένων, Ηλία Φυντάνη.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ηρακλής βρίσκεται στην 10η θέση με πέντε βαθμούς ενώ αντίθετα η ΑΕΛ καταλαμβάνει την 6η θέση με επτά βαθμούς.

Την επόμενη, -6η- αγωνιστική της Super League 2 (4-5/12), ο Ηρακλής θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο Φιλιππούπολης ενώ αντίστοιχα η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τη Βέροια στο Αλκαζάρ.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Μανωλάκης, Ναπολιτάνο, Μ. Παπαστεριανός, Τότσκα, Τομάς, Μπαστακός, Μασούρας.

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Ομάρ (46′ Θ. Παπαγεωργίου), Κολομπίνο, Συμελίδης, Κ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Όγκμποε, Ακούνια.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα