Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΙσχυροί γηπεδούχοι σε Κυριακάτικες δυάδες

Ισχυροί γηπεδούχοι σε Κυριακάτικες δυάδες

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής, με την δράση να κορυφώνεται στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Αρχίζω σήμερα με Γαλλία, βασική επιλογή είναι η Μπρεστ. Από την Παρασκευή, στις αναλύσεις της αγωνιστικής, έχω σταθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εν συντομία να αναφέρω και εδώ πως η Μπρεστ αρέσει πολύ στα πρώτα ματς. Πέρασε με τριάρα από την Ανζέ, ενώ άξιζε να κερδίσει και τη Μαρσέιγ στο 1-1 της Βρέστης.

Στη Μονπελιέ έχουν μπόλικα αμυντικά θέματα και ο Νταλ’Ογκλιό νιώθει ανασφάλεια για τη θέση του. Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Σακό, από μεγάλους τραυματισμούς έρχονται Μέντες και Ζουλιέν που ίσως μελλοντικά λύσουν το πρόβλημα στο κέντρο άμυνας. Σήμερα τα προβλήματα επεκτείνονται και στην επίθεση, καθώς είναι απόντας ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός της ομάδας, Σαβανιέ.

Κρατάω τον άσο, ενώ μπορεί να γίνει παιχνίδι και με τα γκολ της γηπεδούχου. Σε επίπεδο ειδικών στοιχημάτων παικτών, ενδιαφέρον στην πλευρά των γηπεδούχων έχουν οι Λες Μελού και Μπελαϊλί. Πρόκειται για τους δύο πολύ τεχνίτες μεσοεπιετικούς που παίζουν ακριβώς πίσω από τον σέντερ φορ Λε Ντουαρόν. Παίζει στο 6.00 να βρει δύο φορές εστία ο Λες Μελού.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΙΤΑΛΙΑ

Στην Ιταλία θα κρατήσω το Over στο Σαλερνιτάρνα-Σαμπτόρια, κι ας μην βγαίνει από τα νούμερα. Η Serie A είναι ένα πρωτάθλημα αρκετών γκολ τα τελευταία χρόνια και δεν περιμένω να μείνουν άσφαιρες για τρίτο ματς οι δύο ομάδες.

 

Φαβορί διπλασιασμού η Ρετζίνα στη Serie B. Ο Ινζάγκι είναι εξαιρετικός προπονητής για τα δεδομένα της κατηγορίας και η Σουντιρόλ μοιάζει εντελώς αδύναμη σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μηδέν βαθμούς για τη νεοφώτιστη, που δείχνει να υστερεί σε ποιότητα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Αστον Βίλα-Γουέστ Χαμ είναι δύο ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά τη φετινή σεζόν. Στα μάτια μου το ποδόσφαιρο της Βίλα είναι χειρότερο. Δεν το περίμενα αλλά η ομάδα του Τζέραρντ δεν μου αρέσει καθόλου. Στο πρόσφατο με την Πάλας έφαγε 9 τελικές στην εστία της, ενώ πιο πριν είχε κερδίσει με το ζόρι την ΕΒερτον. Η Γουέστ Χαμ ήταν άτυχη στο Νότιγχαμ και έπεσε πάνω στην πονηρή Μπράιτον μετά, την έχω ικανή για διπλό τώρα. Σημείο που παίζει στο 3.20.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Στάση για ποντάρισμα στη Ρουμανία. Η Στεάουα πέτυχε τον μεγάλο στόχο της εισόδου σε ευρωπαϊκό όμιλο και θέλει τώρα να στραφεί στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ταλαιπωρημένη Χέρμανσταντ. Στους φιλοξενούμενους τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα, με απλήρωτους μισθούς μηνών σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφία. Κερασάκι στην τούρτα η παραίτηση του προέδρου της νεοφώτιστης ομάδας, μετά την άκαρπη συνάντηση με τον δήμαρχο της περιοχής με θέμα την οικονομική στήριξη της ομάδας. Ο άσος στο χαμηλό μεν 1.60, αλλά το Over 1,5 γκολ για την πιο ισχυρή Στεάουα στο 1.81.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΩΝΙΑ

Η Ράκοφ τα έδωσε όλα την Πέμπτη στην Πράγα, το ματς με τη Σλάβια πήγε μέχρι την παράταση, όπου δέχτηκε το γκολ του αποκλεισμού στο 120’! Βαρύ αποτέλεσμα για την ψυχολογία της, έχοντας ξανά ταξίδι μέσα σε διάστημα τριών ημερών δεν αποκλείεται να εμφανιστεί χωρίς ενέργεια. Η Σλασκ κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, στην έδρα της ως αουτσάιντερ στο 3+ μπορεί να γίνει επιλογή.

Betmarket επιλογές:

Δυάδα

ΓΑΛ1 –16:00 – Μπρεστ-Μονπελιέ 1 (1.91)
ΡΟΥ1–21:30 – Στεάουα – Χέρμανσταντ Στεάουα Over 1,5 (1.81)

Δυάδα απόδοσης 3,46

Δυάδα

ΙΤΑ1 –19:30 – Σαλερνιτάνα-Σαμπτόρια Over 2,5 (2.08)

ΙΤΑ2–21:45 – Ρετζίνα-Σουντιρόλ 1 (2.08)

Δυάδα απόδοσης 4,32

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα