Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΙσπανία - Αγγλία: Γιαμάλ και Κέιν πληρώνουν καλά

Ισπανία – Αγγλία: Γιαμάλ και Κέιν πληρώνουν καλά

Ισπανία – Αγγλία είναι ο μεγάλος τελικός του Euro 2024 και το BetMarket.gr σας προσφέρει προγνωστικά της αναμέτρησης σε αποδόσεις έως και 3,00.

Η Ισπανία πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της (Ιταλία, Κροατία, Αλβανία), κάνοντας το 3/3 και κρατώντας την εστία της ανέπαφη. Ακολούθησε μία βατή πρόκριση κόντρα στη Γεωργία (4-1), ενώ στη συνέχεια πέταξε εκτός δύο μεγαθήρια. Αρχικά, απέκλεισε την οικοδέσποινα Γερμανία στην παράταση και στον ημιτελικό ξεπέρασε το εμπόδιο των Γάλλων.

Η Αγγλία είχε μεν πιο βατό μονοπάτι προς τον τελικό, όμως δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο. Στον όμιλο κέρδισε τη Σερβία (0-1) και ήρθε ισόπαλη με Δανία (1-1) και Σλοβενία (0-0). Ακολούθησε μία δύσκολη πρόκριση, στην παράταση, με τη Σλοβακία και χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει την Ελβετία. Στον ημιτελικό, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις, άφησε εκτός τους Ολλανδούς.

Ισπανία – Αγγλία: Προγνωστικά (14/07/24)

Η Ισπανία εξ αρχής παρουσίασε ένα σύνολο με ταλέντο και ενθουσιασμό. Η φιλοσοφία και το πλάνο της είχαν ξεκάθαρα επιθετική διάθεση, ενώ επέλεξε το άμεσο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι από τα πλάγια της βγήκε και την έκανε πολύ επικίνδυνη επιθετικά, ενώ στην καλή αμυντική λειτουργία συνέβαλε σημαντικά και η εμπειρία. Το 2/2 στο ξεκίνημα των ομίλων ήταν πολύ χρήσιμο, διότι κατάφερε να κάνει ροτέισον στο τρίτο παιχνίδι, ενώ στη φάση των 16 το έργο της κόντρα στη Γεωργία ήταν αρκετά βατό. Ακολούθησε μία δραματική πρόκριση κόντρα στη Γερμανία, ενώ στα ημιτελικά μπορεί να δέχθηκε γκολ μόλις στο 9′, όμως έως το 25′ είχε διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Η Αγγλία έχει μια αρκετά επεισοδιακή πορεία στη διοργάνωση, με αρκετή αμφισβήτηση. Μπορεί να ξεκίνησε με… το δεξί στον όμιλο και να κέρδισε τη Σερβία, όμως στη συνέχεια ακολούθησαν δύο ισοπαλίες (Δανία, Σλοβενία) που έφεραν γκρίνια. Το μονοπάτι προς τον τελικό θεωρητικά δεν ήταν δύσβατο, όμως δεν πέρασε εύκολα. Χρειάστηκε την παράταση για να περάσει τη Σλοβακία και τα πέναλτι για να προκριθεί κόντρα στην Ελβετία. Στα ημιτελικά, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις, πέταξε εκτός τους Ολλανδούς και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, ο μικρός φαβοριτισμός της Ισπανίας είναι δικαιολογημένος. Αν ο νικητής κρινόταν από το ποιος παίζει ωραιότερο ποδόσφαιρο, αναμφίβολα θα το έπαιρναν οι Ισπανοί. Ο τελικός όμως είναι ένα παιχνίδι και μάλιστα ένα παιχνίδι λαθών. Όποιος κάνει περισσότερα λάθη θα χάσει και αυτό ίσως αγχώσει κάπως τους τυπικά γηπεδούχους. Το πλάνο του Ντε Λα Φουέντε έχει ρίσκο, καθώς είναι άμεσο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον κενό χώρο, όμως αν το αλλάξει ίσως επηρεαστεί αρνητικά το σύνολο. Από την άλλη, οι Άγγλοι δεν πείθουν, αλλά με την προσέγγιση χωρίς ρίσκο δεν θα δεχθούν εύκολα φάσεις.

Μπορεί η Ισπανία να έχει επιθετική διάθεση, όμως τουλάχιστον στο πρώτο μέρος περιμένουμε ένα παιχνίδι αλληλοεξουδετέρωσης. Συνεπώς, θα ποντάρουμε στο Χ ημίχρονο, που είναι σε απόδοση 1,83.

Ισπανία – Αγγλία: Πιθανές ενδεκάδες

Όπως προαναφέραμε, η Ισπανία θέλει υψηλό ρυθμό στο ματς και αυτό αναμένεται να επιδιώξει. Άμεσο στυλ, παιχνίδι από τα πλάγια και εκμετάλλευση των κενών χώρων. Η Αγγλία παίζει πιο συντηρητικά, στηρίζεται στην εκτελεστική ικανότητα κάποιων παικτών και γενικότερα ρισκάρει τόσο – όσο. Αναμένεται λοιπόν να δούμε ένα παιχνίδι που θα έχει μεν γκολ, αλλά όχι μεγάλη έκταση στο σκορ. Οπότε, θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ που είναι σε απόδοση 2,00.

  • Πιθανή ενδεκάδα Ισπανίας (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Λαπόρτ, Κουκουρέγια – Ρουίζ, Ρόντρι, Όλμο – Γιαμάλ, Μοράτα, Γουίλιαμς
  • Πιθανή ενδεκάδα Αγγλίας (3-4-2-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Γκουεχί – Σο, Μαϊνό, Ράις, Σάκα – Μπέλιγχαμ, Φόντεν – Κέιν

Στοιχηματικά, υπάρχει ενδιαφέρον στα ειδικά παικτών. Πηγαίνοντας στην αγορά των παικτών, η πρώτη ματιά πέφτει στους εκτελεστές των δύο ομάδων. Αναμφίβολα, ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Άγγλων στο τουρνουά είναι ο Χάρι Κέιν, ο οποίος έχει έξι σουτ στην εστία και τρία τέρματα. Μάλιστα, εάν σκοράρει στον τελικό έχει μεγάλες πιθανότητες να βγει πρώτος σκόρερ. Από την άλλη, μπορεί τα περισσότερα τέρματα να τα έχει ο Όλμο, όμως το μομέντουμ είναι υπέρ του Γιαμάλ. Ο νεαρός σκόραρε κόντρα στους Γάλλους, έχει συνολικά πέντε τελικές στην εστία στη διοργάνωση και μία μέρα πριν τον τελικό έχει τα γενέθλια του. Η λογική λέει πως θα ψάξει το γκολ.

Επομένως, αξίζει να δημιουργήσουμε μια επιλογή μέσω του BetBuilder, συνδυάζοντας το να έχει ο Κέιν 1+ τελική στην εστία & ο Γιαμάλ 1+ τελική στην εστία, σε απόδοση 2.67.

Μπορεί το σύνολο της Ισπανίας να αποτελείται σε σημαντικό βαθμό από παίκτες με ενθουσιασμό και ταλέντο, που έχουν περιθώρια εξέλιξης, όμως υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι παίκτες. Ο Καρβαχάλ έρχεται από μια εξαιρετική σεζόν και πραγματοποιεί καλό τουρνουά, καθώς η εμπειρία του κρίνεται πολύ χρήσιμη για την ομάδα. Είναι αυτός που έχει αναλάβει τη… βρώμικη δουλειά, ενώ είναι ο παίκτης των μεγάλων αποφάσεων. Ξέρει πότε να κάνει ένα έξυπνο φάουλ, ξέρει πότε να κόψει τον ρυθμό και γενικότερα είναι πάντα επικίνδυνος για να δεχθεί κάρτα. Μέχρι στιγμής, δέχθηκε μία κίτρινη κάρτα στο ματς με την Ιταλία και δύο στο παιχνίδι με τους Γερμανούς. Δεν είναι απίθανο λοιπόν να δεχθεί κάρτα και σήμερα, καθώς ο ρόλος του έχει κάποια χαρακτηριστικά που είναι πιθανό να τον…κιτρινίσουν.

Σε απόδοση 2.97 η επιλογή να δεχθεί κάρτα ο Καρβαχάλ.

Ισπανία – Αγγλία: Ο διαιτητής

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φρανσουά Λετεξιέ. Ο Γάλλος έχει βρεθεί ήδη σε τρεις αναμετρήσεις του Euro 2024 και ο μεγάλος τελικός θα είναι το τέταρτο παιχνίδι του. Αρχικά, σφύριξε το Κροατία – Αλβανία, βγάζοντας τέσσερις κάρτες. Στη συνέχεια, βρέθηκε στο Δανία – Σερβία, δείχνοντας επίσης τέσσερις κάρτες. Τέλος, ήταν στο Ισπανία – Γεωργία, ένα παιχνίδι όπου έληξε με μόλις δύο κίτρινες κάρτες.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δείξει την άσπρη βούλα στη διοργάνωση, ενώ σε 34 συνολικά αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν έχει δώσει επτά πέναλτι.

Ισπανία – Αγγλία: Η ενισχυμένη* απόδοση που αξίζει

Η αλήθεια είναι πως τα φώτα είναι αρκετά πάνω στον Γιαμάλ. Ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα έχει τα γενέθλια του στις 13/07 και θέλει στον μεγάλο τελικό να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, αλλά και σε όλη τη χώρα. Η παρουσία του είναι αρκετά επιδραστική, ειδικά εφόσον το παιχνίδι της ομάδας κινείται προς τα πλάγια. Ο Γιαμάλ είναι αρκετά δραστήριος, διεισδυτικός, ενώ δοκιμάζει τα πόδια του σε κάθε ευκαιρία με προϋποθέσεις. Αξίζει λοιπόν να ποντάρουμε στην επιλογή να έχει γκολ ή ασίστ, σε απόδοση 3.00 στις ενισχυμένες* αποδόσεις από τις στοιχηματικές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ισπανία – Αγγλία: Χ ημίχρονο @ 1,83

Ισπανία – Αγγλία: 2-3 γκολ @2,00

Ισπανία – Αγγλία: Κέιν 1+ προσπάθεια στην εστία & Γιαμάλ 1+ προσπάθεια στην εστία @2.67

Ισπανία – Αγγλία: Να δεχθεί κάρτα ο Καρβαχάλ @2.97

Ισπανία – Αγγλία: Γιαμάλ γκολ ή ασίστ @3,00

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα