Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΙσοπέδωσε τον Άρη και πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!

Ισοπέδωσε τον Άρη και πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας εύκολα με 96-64 του Άρη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

O Δικέφαλος ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο και των δύο πλευρών του παρκέ. Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα ήταν πως οι φιλοξενούμενοι μέχρι το πέμπτο λεπτό δεν είχαν σκορ. Με τους γηπεδούχους να διατηρούν το τέμπο τους, το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 29-6. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι ήταν αδύνατο να ακολουθήσουν τον ρυθμό. Το επιθετικό κρεσέντο του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε μέχρι το φινάλε της περιόδου με το ημίχρονο να κλείνει με τους γηπεδούχους να έχουν διπλάσιο σκορ στο 54-26.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ο Άρης παρουσίασε καλύτερος στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας σωστές επιλογές, χωρίς ωστόσο να περιορίσει τα ατού του ΠΑΟΚ. Με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν ότι θέλουν στη ρακέτα, τα επίπεδα της διαφορά δεν μειώθηκαν, με το σκορ στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου να διαμορφώνεται στο 76-51.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, ο Δικέφαλος έκλεισε εκ νέου την άμυνα του, μην δίνοντας πολλές επιλογές στους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη. Με την τύχη της αναμέτρησης να έχει κριθεί, το φινάλε απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 96-64.

Τα δεκάλεπτα: 29-6, 52-26, 76-51, 96-64.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα