Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΙβάν Σαββίδης: ''Ενωμένοι σαν γροθιά γύρω από τον Λουτσέσκου''

Ιβάν Σαββίδης: ”Ενωμένοι σαν γροθιά γύρω από τον Λουτσέσκου”

Με βασικό άξονα αναφοράς το κλίμα ενότητας και τη συγκέντρωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τη νέα σεζόν, ώστε να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι της, μίλησε σήμερα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο Ιβάν Σαββίδης στον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον γενικό αρχηγό, Χρήστο Καρυπίδη και διοικητικά στελέχη του ΠΑΟΚ.

Ο διοικητικός επικεφαλής του «Δικεφάλου» συγκάλεσε, με αφορμή την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ- την προσεχή Τρίτη (3/8), με το ευρωπαϊκό παιχνίδι, για το τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, με την Μποέμιανς- τηλεδιάσκεψη με τον προπονητή και τους υπόλοιπους «ασπρόμαυρους», αρχίζοντας τη διαδικασία ευχόμενος σε όλους καλή δύναμη και επιτυχία.

Στην πορεία, τους ζήτησε να είναι προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στους υψηλούς στόχους του ΠΑΟΚ, στην κατάκτηση τίτλων και στην ευρωπαϊκή πορεία, ενωμένοι απόλυτα σαν μια γροθιά στην υπηρεσία και την υποστήριξη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Όλοι, από την κορυφή μέχρι τους υπαλλήλους μας πρέπει να έχουν αυτό στο μυαλό τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία ευκαιρία χαμένη. Θα κερδίζουμε ή θα «πεθαίνουμε» προσπαθώντας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά, ο Ιβάν Σαββίδης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα