Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗ «συνταγή» Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Η «συνταγή» Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακού επεσήμανε για μια ακόμα φορά προς τους παίκτες του ο Πάμπλο Γκαρσία κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Όπως μεταδίδει το sfina, ο Ουρουγουανός προπονητής γνωρίζει ότι πρόκειται για παιχνίδι – κλειδί, που αν το κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανακτήσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και συνάμα να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τον κρατήσουν σε καλή θέση για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Φυσικά ο Γκαρσία δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον ψυχολογικό τομέα και ζήτησε από τους παίκτες του να βγάλουν πάθος, εγωισμό και πείσμα στον αγωνιστικό χώρο.

Τις τελευταίες μέρες σύσσωμο το τεχνικό τιμ προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας, γιατί γνωρίζουν ότι έρχεται ένα άκρως απαιτητικό και κομβικό διάστημα με σερί παιχνίδια που όλα τους είναι «τελικοί».

Στα αμιγώς αγωνιστικά αναμένεται ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο 4-3-3 και να μείνει στον «πάγο» το 4-2-3-1 που εφάρμοσε στην Τρίπολη ο Γκαρσία.

Σε ότι αφορά τα της ενδεκάδας δεν έχει και πολλά περιθώρια για αλλαγές και διαφοροποιήσεις ο 43χρονος κόουτς του Δικεφάλου. Ο Πασχαλάκης θα συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια, με τον Βιεϊρίνια στα δεξιά και τον Μπάμπα στα αριστερά, ενώ στα στόπερ θα είναι οι Κρέσπο και Ίνγκασον, με τον Ισλανδό να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Στα χαφ η τριάδα θα αποτελείται από τους Ντόουγκλας, Σβαμπ και Ελ Καντουρί, ενώ στην τριάδα μπροστά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσουν οι Τζόλης, Ζίβκοβιτς που θα αλλάζουν πλευρές συχνά – πυκνά και Σφιντέρσκι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα