Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΗ λύση... δεν έλυσε τίποτα

Η λύση… δεν έλυσε τίποτα

Η υπόθεση προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει «πονέσει» πολύ τα τελευταία χρόνια. Η λύση στο πρόβλημα ήταν ο ερχομός του Ράνγκινγκ, στον οποίο ποντάρανε την άριστη οργάνωση του κλαμπ. Το βασικό ατού του Γερμανού έχει πάει περίπατο, με την ομάδα μόνο οργανωμένη να μην δείχνει. Ένα μπάχαλο τα αποδυτήρια, με τους κόκκινους διαβόλους να τροφοδοτούν καθημερινά με έντονο παρασκήνιο τον Αγγλικό Τύπο.

Αγωνιστικά, πέρα από μια παρωδική βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας, η ομάδα δεν έχει δείξει και πολλά πράγματα. Και σε καμία περίπτωση τόσα ώστε να λογίζεται καθαρό φαβορί στο σημερινό με την Τότεναμ. Ειδικά όταν έρχεται από άσχημη εμφάνιση στο ντέρμπι της πόλης και για την ίδια ακολουθεί το παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το διπλό ακολουθεί πτωτική πορεία, από το 3.50 προς τις 3 μονάδες.

Στα όρια της υπερβολής οι ενισχυμένες αποδόσεις στη Betsson με το διπλό να φτάνει στο 3.90!

Προγνωστικά Β’ Γαλλίας

H Ντιζόν έκανε τη χειρότερη εμφάνισή της αμυντικά όταν έλειπε ο Κονγκρέ, δεχόμενη δύο γκολ από τη Νιμ στα πρώτα 30 λεπτά. Σήμερα ο έμπειρος στόπερ θα απουσιάσει ξανά. Η Βαλενσιέν με επιθετικά «φτερά» τον έμπειρο Αγιτέ και τον ταλαντούχο Ρομπαίλ μπορεί να την εκθέσει. Μου κάνει εντύπωση και η αρκετά υψηλή απόδοση της Betshop (μοναδική στοιχηματική εταιρία με αγορές σκόρερ στη Β’ Γαλλίας) στο ενδεχόμενο να σκοράρουν. Στο 4.10 ο Ρομπάιλ, στο υπερβολικό 5.80 ο Αγιτέ.

 

Η Οσέρ ανεβαίνει, με τρεις σερί νίκες και την προηγούμενη εβδομάδα για πρώτη φορά μετά από καιρό σκόραρε τρεις φορές. Σήμερα επιστρέφει και ο αρχισκόρερ Σαρμπονιέ, υποδεχόμενη τη Σοσό των τεσσάρων over στα έξι τελευταία εκτός.

Προγνωστικά για γκολ

Τρία παιχνίδια με υψηλές αποδόσεις στα γκολ, τα κρατάω για ένα σύστημα 2-3 σε υψηλότερο Line.

 

Δύο φορές έλειψαν ταυτόχρονα στη φετινή σεζόν ο στόπερ Ν’Ντόι και ο μέσος Γκρίγκιτς, με τη Σιόν να χάνει 3-1 από τη Γκρασχόπερς και 6-2 από τη Ζυρίχη. Η Λουγκάνο έχει τρία σερί εκτός έδρας Over. Αρκετά ψηλά το ενδεχόμενο να δούμε τουλάχιστον τρία γκολ στο μεταξύ τους, αξίζει το ρίσκο και για μεγαλύτερο Line.

 

Ενδιαφέρον παιχνίδι το Σπάρτα Ρότερνταμ-Γκόου Αχέντ στην Ολλανδία. Κοιτάζωντας τη βαθμολογία ίσως προκαλεί έκπληξη το 4.60 στο διπλό για κόντρα της ουραγού Σπάρτα. Η αγορά παίζει πάνω στο κίνητρο, καθώς για τη Σπάρτα είναι από τα must win παιχνίδια. Δεν μπορεί να το προσεγγίσει αμυντικά και κόντρα σε μια ομάδα που εκτός έδρας σκοράρει εδώ και πέντε συνεχόμενα παιχνίδια της, ίσως η αξία να είναι στο 2+ του over. Κοντά στις 4 μονάδες το Over 3,5.

 

Εστορίλ-Πορτιμονένσε: Παράλληλες πορείες, καλό πρώτο μισό στη σεζόν και άνετες βαθμολογικά αλλά χωρίς καλή παρουσία το τελευταίο διάστημα. Ισως μια ευκαιρία το μεταξύ τους να ξεμπλοκάρουν λιγάκι επιθετικά. Πάνω από τις 2 μονάδες το οver 2,5 και πάνω από τις 4 να σημειωθεί ακόμη ένα γκολ.

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για τα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και τις μεθόδους πληρωμών τους όπως είναι η paysafe κάρτα.

Betmarket Επιλογές

Moνό

 

12/3 –17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 2 (3.90) επί 6,50 μονάδες στη Betsson

 

12/3 –20:00 Βαλενσιέν-Ντιζόν Αγιτέ Anytime (5.80) επί 4,30 μονάδες στη Betshop

 

Σύστημα 2-3 στη Betshop

 

12/3 –17:30 Εστορίλ-Πορτιμονένσε  Over 3   (3.66)

 

12/3 –17:30 Σπάρτα Ρότερνταμ-Γκόου Αχέντ over 3 (3.34)

 

12/3 –21:30 Σιόν-Λουγκάνο over 3 (3.34)

 

Από 1,5 μονάδα στις δυάδες και 0,5 στην τριάδα.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα