Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗ εταιρεία που φέρνει κέρδη 1 εκ. ευρώ στο δήμαρχο Μπέο!

Η εταιρεία που φέρνει κέρδη 1 εκ. ευρώ στο δήμαρχο Μπέο!

Μεγάλα κέρδη καταγράφει η επιχείρηση της οποίας ηγείται διοικητικά τα τελευταία χρόνια, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Ο λόγος για την ΠΑΕ «ΝΠΣ Βόλος» στην οποία πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος από το 2020 είναι ο Αχιλλέας Μπέος.

 

Όπως αποδεικνύεται και από τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, ο Μπέος όχι μόνο έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στην πόλη που διοικεί, αλλά αυτή είναι και πολύ κερδοφόρα!

Σύμφωνα με τον ισολογισμό της ΠΑΕ «ΝΠΣ Βόλος», τα καθαρά κέρδη για την οικονομική χρήση 2022-2023 ανέρχονται σε 1,1 εκ. ευρώ, αυξημένα κατά 900% σε σχέση με την προηγούμενη οικονομική χρήση.

Από αυτά βέβαια θα πρέπει να καταβάλει περίπου 250 χιλ. ευρώ ως φόρο εισοδήματος και μπορεί να διαθέσει στους μετόχους του 760 χιλ. ευρώ, μετά και την κάλυψη του τακτικού αποθεματικού με 56 χιλ. ευρώ. O τζίρος της εταιρίας ανήλθε σε 4,2 εκ. ευρώ, αυξημένος κατά 17% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση. Παράλληλα έλαβε και 1,3 εκ. ευρώ από επιχορηγήσεις.
Δείτε ακόμη:afto_favicon
Εξώδικο δημάρχου στα πορθμεία

Τα έσοδα της εταιρείας προφανώς και δεν προκύπτουν από τα εισιτήρια που κόβει στο Πανθεσσαλικό, αλλά από χορηγίες, τηλεοπτικά δικαιώματα και δικαιώματα που απορρέουν από την μεταγραφή ποδοσφαιριστών σε άλλες ομάδες.

Όπως αποδεικνύεται, ο Αχιλλέας Μπέος, έχει στήσει μια πολύ επικερδή επιχείρηση, φορτώνοντας παράλληλα πολλά από τα κόστη της στους Βολιώτες. Η ενοικίαση του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον εαυτό του, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, είναι η πιο σκανδαλώδης περίπτωση που αφορά στην επιβάρυνση του δημοτικού προϋπολογισμού για την συντήρηση του σταδίου, το οποίο χρησιμοποιεί σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα για την δική του ομάδα, ενώ φέρεται να αξιοποιούνται και οι ξενώνες για την φιλοξενία ποδοσφαιριστών της ομάδας, αποκομίζοντας και έτσι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος και προσαυξάνοντας τα κέρδη του.

Γι’ αυτό πριν από λίγο καιρό προανήγγειλε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία της Superleague, δοκιμάζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τις αντιδράσεις κάποιων ενδεχόμενων αντιπάλων. O Μπέος σαν παλιά «καραβάνα» στο ποδόσφαιρο, γνωρίζει ότι αν πιάσει και «πόστο» στην Superleague, θα «αυγατίσει» με διάφορους τρόπους τα «κέρδη» και της ομάδας του!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα