Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗ εταιρεία που είναι φαβορί για τις μελέτες της Νέας Τούμπας –...

Η εταιρεία που είναι φαβορί για τις μελέτες της Νέας Τούμπας – Τα γήπεδα που έχει αναλάβει (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Νέα Τούμπα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο μετά από την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και πλέον παίρνει τον δρόμο της… κατασκευής με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ξεκινούν τις διαδικασίες με τις υποψήφιες εταιρείες που θα αναλάβουν το έργο.

Μία από αυτές που βρίσκεται σε ρόλο… φαβορί είναι ο κατασκευαστικός κολοσσός, «Populous», ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση για τις μελέτες του έργου για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση και αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι αυτή που θα αναλάβει να εκπονήσει τα σχέδια για το νέο γήπεδο.

Πρόκειται για μία κατασκευαστική εταιρεία παγκόσμιου βεληνεκούς και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα τα οποία έχει αναλάβει θα δει κανείς την ανακατασκευή του «Γουέμπλεϊ», το νέο «Ντα Λουζ» το οποίο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα, Νταμόν Λαβελέ, το νέο γήπεδο της Τότεναμ το οποίο αποτελεί ένα στολίδι για την Αγγλία καθώς και την «Αστάνα Αρένα». Στην Αγγλία έχει αναλάβει επίσης το «Έμιρατες» της Άρσεναλ, όπως και της «Φρεντς Αρένα» στην Στοκχόλμη.

Ντα Λουζ
estadio-da-luz.jpg
Tottenham Stadium
tottenham2.jpg
«Friends Arena»

Astana Arena

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα