Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΗ εποχή «ΦΛΙΚ» αρχίζει

Η εποχή «ΦΛΙΚ» αρχίζει

Καλημέρα φίλοι και καλό μήνα, καλό φθινόπωρο! Ναι καλά ακούσατε, καλό φθινόπωρο, μια εποχή που παραλείπουμε, λέγοντας πάντα καλό χειμώνα. Χειμώνας το Δεκέμβρη, δεν βιαζόμαστε, προηγείται το όμορφο φθινόπωρο, μια εποχή που μου αρέσει πολύ. Αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου είναι η διακοπή που θα έχουμε λόγω εθνικών. Αναγκαίο κακό όμως, με το οποίο δυστυχώς πρέπει να ζούμε.

Κλασσικά, όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως στοιχηματικά εθνικές ποντάρω σπάνια (εξαιρείται Euro και Παγκόσμιο) και νοκ-αουτ παιχνίδια. Πρέπει κάτι πραγματικά να έχει πολύ αξία για να μπω στον κόπο να ποντάρω.

Το περασμένο ΣΚ έμεινα ευχαριστημένος, αν και θα μπορούσαν τα κέρδη να είναι πολλά περισσότερα, αν πρώτον το παιχνίδι της Μάνχαϊμ έμπαινε το 10% των ευκαιριών, αν η Αρμίνια «ξυπνούσε» πιο νωρίς και τέλος αν δεν είχα την κάκιστη έμπνευση να παίξω τα δύο διπλά την Κυριακή, που βέβαια πριν το παιχνίδι μου έμοιαζαν value.

 

Πάμε τώρα σε αυτά που θα εξελιχθούν σήμερα και αύριο. Είναι τα προκριματικά του Μουντιάλ και ασφαλώς το ενδιαφέρον μου στρέφεται στα παιχνίδια της Γερμανίας και της Αυστρίας.

Λιχτενσταϊν vs Γερμανία, «the new era»

Ασφαλώς ο Χάνζι Φλικ δεν είναι μάγος, όμως και μόνο το ότι η Γερμανία θα έχει έναν προπονητή που θα δώσει νέο αέρα, είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Να τονίσουμε πως ο Φλικ ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές όταν η Γερμανία έχει παγκόσμια πρωταθλήτρια.

¨

Γνωστό το ότι ο Λεβ δεν είχε την συμπάθεια του κόσμου, ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια, που δεχόταν έντονη κριτική. Πλέον υπάρχει ξανά ενότητα και μια αύρα εντελώς διαφορετική. Χαίρει εκτίμησης και αποδοχής ο Φλικ, ενώ οι προπονητικές του ικανότητες είναι αδιαμφισβήτητες. Οι πρώτες του κλήσεις για την εθνική ομάδα της Γερμανίας έγιναν και το ρόστερ για τα επόμενα τρία παιχνίδια θα είναι το παρακάτω :

 

Το Λιχτενσταϊν προσφέρεται για να δει πολλά πράγματα, αφού θεωρητικά είναι ο ευκολότερος αντίπαλος του ομίλου. Τρία παιχνίδια θα δώσει η Γερμανία και θα απομείνουν άλλα τέσσερα και ασφαλώς ο στόχος είναι η πρώτη θέση του ομίλου, κάθε άλλη θέση θα είναι αποτυχία. Η ήττα της Γερμανίας από τα Σκόπια την τελευταία αγωνιστική ήταν ένα τεράστιο σοκ για την ομάδα, που κοιτάει τώρα να «διορθώσει» αυτήν την ήττα.

 

Στοιχηματικά δεν υπάρχει κάτι να ασχοληθούμε. Κοίταξα το no goal, που δίνεται στο 1,60 και η αλήθεια είναι ότι είναι value. Από εκεί και πέρα ψάχτηκα και για σκόρερ, όμως όλοι δίνονται αρκετά χαμηλά. Το να σκοράρει η Γερμανία πάνω από 10 γκολ ίσως έχει βάση. Να κυνηγήσουμε ένα σκορ 0-8 / 0-9 / 0-10 ίσως έχει νόημα (15,00, 23,00 και 41,00 αντίστοιχα).

Μολδαβία – Αυστρία, με διάθεση και φρεσκάδα

Η αλήθεια είναι ότι η Αυστρία έκανε ένα μέτριο ξεκίνημα για τα προκριματικά και πολλοί λένε πως είχε το μυαλό της στο Euro, όπου έκανε εν τέλει καλές εμφανίσεις και αποκλείστηκε από την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο και αυτό στην παράταση.

 

Αυτήν την πολύ καλή παρουσία της Αυστρίας στο Euro θέλει να εκμεταλλευτεί ο κόουτς Φόντα. Η διάθεση και η φρεσκάδα είναι στοιχεία που περιμένω να δω. Ο προπονητής της Αυστριακής ομάδας κάλεσε τους παρακάτω για τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν:

 

Το παιχνίδι απέναντι στη Μολδαβία θεωρείται σχετικά «εύκολο», καθώς είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου και της Ευρώπης. Παρόλα αυτά, τέτοια παιχνίδια είναι που συνήθως δίνουν ή στερούν προκρίσεις.

 

Θετικότατη παράδοση για την Αυστρία που μετράει 4/4 απέναντι στους Μολδαβούς. Αστείο να μιλήσουμε για το 1,18 του διπλού, το μόνο που θα έπαιζα είναι το 2,05 στο under2,5.

Το παιχνίδι μου

Μονά (bet365.gr):

 

02/09 – 21:45 – Λίχτενσταϊν – Γερμανία : 0-8 ακριβές σκορ (15,00) επί 4 μονάδες

 

02/09 – 21:45 – Λίχτενσταϊν – Γερμανία : 0-9 ακριβές σκορ (23,00) επί 2,7 μονάδες

 

02/09 – 21:45 – Λίχτενσταϊν – Γερμανία : 0-10 ακριβές σκορ (41,00) επί 1,61 μονάδες

 

Σύνολο 8,31 μονάδες

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι οπαπ αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα