Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗρακλής - ΠΑΟΚ Β' 1-0

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’ 1-0

Το γρήγορο γκολ του Ντένζελ Γιουμπιτάνα χάρισε στον Ηρακλή μία πολύτιμη νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’ (1-0) στο τοπικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να κερδίζει σημαντικό βαθμολογικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να διεκδικήσει την άνοδο.
Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από δυνατά μαρκαρίσματα με πάθος και ένταση ενώ ο Ηρακλής κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 5′ με τον Βιτλή να σεντράρει και ο Γιουμπιτάνα έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή στα δίχτυα του Μπαλωμένου για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ Β’ προσπάθησε να ξεπεράσει την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ όμως ο “Γηραιός” ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις πιο επικίνδυνες στιγμές με χαρακτηριστική το γυριστό σουτ του Πατράλη στο 40′ που ανάγκασε τον Μπαλωμένο σε ωραία απόκρουση.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία είχε μια σημαντική στιγμή στο 31′ όταν η προσπάθεια του Τασιούρα κόντραρε περνώντας κόρνερ, εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του εξουδετερωμένου Βελλίδη.

Σημειώνεται πως ο “ασπρόμαυρος” πάγκος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο 25′ για το μαρκάρισμα του Κωστούλα στον Τασιούρα, ζητώντας την αποβολή του, με τον ρέφερι Μπεκιάρη να τον παρατηρεί με κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες φάσεις με τον Μπαλωμένο να αποκρούει στο 63′ με δυσκολία το φάουλ του Τόμας ενώ το ίδιο έπραξε αργότερα σε νέα προσπάθεια του Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού. Ο νεαρός κίπερ του ΠΑΟΚ Β’ σταμάτησε στο 83′ επίσης το καλό σουτ του Βιτλή διώχνοντας σε κόρνερ.

Σημειώνεται πως οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τασιούρα στις καθυστερήσεις.

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Τότσκα (71′ Κουντουριώτης), Σίλβα, Πατράλης (87′ Δόρης), Γιουμπιτάνα (87′ Κόκκορης), Τόμας, Άλεξιτς (81′ Παπαστεριανός).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης (32′ Γρόσδης), Μιχαηλίδης, Μορικέλι (81′ Παναγιώτου), Ουεντραόγκο, Γιαξής (81′ Βασιλειάδης), Τασιούρας, Σπυρίδης (46′ Τζίμας), Σπυράκος (63′ Σμυρλ΄ής), Μπράντονιτς.

sdna.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα