Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΗρακλής Θεσσαλονίκης: Πρωτοβουλία στήριξης των ασθενέστερων οικονομικά φιλάθλων από τους οργανωμένους της...

Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Πρωτοβουλία στήριξης των ασθενέστερων οικονομικά φιλάθλων από τους οργανωμένους της ομάδας

Την αλληλεγγύη τους προς τους ασθενέστερους οικονομικά συνοπαδούς τους έδειξαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι ου Ηρακλή Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας τους με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης για τον βόρειο όμιλο της SL2.Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων “Αυτόνομη Θύρα 10” πριν την έναρξη της αναμέτρησης κυκλοφόρησε μεταξύ των παριστάμενων στο ανατολικό πέταλο του Καυταντζογλείου σταδίου ένα κράνος στο οποίο ο καθένας μπορούσε να προσφέρει χρήματα για να καλύψει ολόκληρο ή μέρος του εισιτηρίου κάποιου άλλου που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το παραπάνω κράνος να γεμίζει με χρήματα που όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες των ασθενέστερων οικονομικά φιλάθλων του “γηραιού” αλλά υπήρξε και σημαντικό ποσό το οποίο περίσσεψε και για την επόμενη αναμέτρηση όπου η εν λόγω διαδικασία θα επαναληφθεί. Τέλος η ανακοίνωση καταλήγει με την ακόλουθη επισήμανση:

“Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που μοιραζόμαστε την ίδια κερκίδα με όλους σας. Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για τη στάση ζωής την οποία προκρίνουμε ως οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ, αυτή της έμπρακτης αλληλεγγύης, της έγνοιας για τον διπλανό μας, κόντρα στις επιταγές και στη μόδα του σήμερα!!!
Αυτό πρέπει να περιφρουρήσουμε σα κόρη οφθαλμού!!!
Χιλιάδες χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ…”

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα