Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕuro2020: Ιταλοί που δημιουργούν ευκαιρίες

Εuro2020: Ιταλοί που δημιουργούν ευκαιρίες

Η Πορτογαλία το απόγευμα τέθηκε αντιμέτωπη με τους Ούγγρους και μόνο εύκολο δεν ήταν το τελικό 3-0. Πίεσαν αρκετά οι Ούγγροι, στο δεύτερο ημίχρονο είχαν και τις ευκαιρίες τους ενώ τους ακυρώθηκε γκολ(ορθός) λίγο πριν γίνει το 1-0. Έγραψε ιστορία η Πορτογαλία έγινε η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει τρία γκολ μετά το 80 σε Euro.

Το βράδυ η Γαλλία ήταν ανώτερη στο ντέρμπι με τους Γερμανούς, επιβλήθηκε με 1-0 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Λίγα πράγματα από τα πάντσερ που η έλλειψη επιθετικού είναι ένα θέμα για το σύνολο του Λεβ.

Τα παιχνίδια της ημέρας

Φτάσαμε στην δεύτερη αγωνιστική των ομιλών του φετινού Euro. Το ματς που θα ανοίξει την αυλαία είναι αυτό ανάμεσα στην Φινλανδία και στην Ρωσία στο Γκαζπρόμ Αρένα της Αγίας Πετρούπολης στις 4 το μεσημέρι.

Οι Ρώσοι παρουσίασαν ένα κακό πρόσωπο στην πρεμιέρα απέναντι στους Βέλγους και ηττήθηκαν πολύ εύκολα με 3-0. Οι Φινλανδοί στο πρώτο ημίχρονο πιέστηκαν αρκετά, αλλά στην συνέχεια είχαμε το συμβάν με τον άσσο της Ίντερ, Έρικσεν. Ισορρόπησαν τα πράγματα στο δεύτερο μέρος σταδιακά άρχισαν να ανεβαίνουν και κατάφεραν να πετύχουν το 0-1, μιας και οι ψυχολογία των Δανών δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή και να το κρατήσουν μέχρι τέλος.

Στοιχηματικά με αυτά που είδαμε από τις δύο ομάδες δεν θα ναι τόσο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα της Ρωσίας, η διπλή ευκαιρία της Φινλανδίας στο 2,20 είναι μια συνετή επιλογή.

Το απόγευμα η Τουρκία αντιμετωπίζει την Ουαλία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού. Οι Τούρκοι ήταν κακοί απέναντι στην Ιταλία, δεν δημιούργησαν απειλές στα αντίπαλα καρέ και ηττήθηκαν εύκολα με 3-0. Οι Ουαλοί παρουσίασαν ένα καλό πρόσωπο απέναντι στους Ελβετούς, απέσπασαν 1-1 σε ένα ματς με πάρα πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Πιστεύουμε θα δούμε ένα οριακό ματς με τους Ουαλούς να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν την νίκη, το 2DNB στο 2,20.

Στην βραδινή αναμέτρηση οι Ιταλοί υποδέχονται στο Ολύμπικο της Ρώμης τους Ελβετούς. Καταιγιστικοί οι Ιταλοί απέναντι στους Τούρκους, δημιούργησαν τεράστιο αριθμό ευκαιριών και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει παραπάνω γκολ, στην νίκη τους με 3-0. Οι Ελβετοί σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τους Ουαλούς, επέτρεψαν πολλές τελικές στην εστία τους, δημιούργησαν και αυτοί κάμποσες με το τελικό 1-1 να τους αφήνει ξενερωμένους, αφού ακυρώθηκε και γκολ τους(σωστά) λίγο πριν το τέλος.

Στοιχηματικα πιστεύουμε θα έχει αρκετές ευκαιρίες το παιχνίδι, έχουν τους παίκτες να βάλουν την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό και το οβερ 2,5 στο 2,20 είναι η σημερινή επιλογή.

Ιταλία-Ελβετία

Ώρα Έναρξης: 22:00

Επιλογή: Over

Απόδοση: 2.20

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα